Gazeteci Levent Gültekin HALK TV'de başörtüsü konusunda da birbiriyle ayrı düşen 6'lı masayı uyararak "Kasten bilgi sızdırılıyor ve Kemal beyi kasten bir yere sürüklemek istiyorlar. Bunu yorum olarak değil bilgi olarak söylüyorum; Muhalefetin önemli bir kısmı kasten o masayı manipüle ediyor. 2023'te bu ülkenin başına bir şey gelirse hiçbiri sokağa çıkamaz. Çıkamazlar, çıkarmayız." dedi.

İşte Levent Gültekin'in 6'lı masa toplantılarında hiçbir zaman çözüm çıkmaması ve devamlı çelişki içinde bulunmalarının ardındaki sebepleri açıkladığı ifadeler;

Ben  bir yorum yapıyorsam bu benim yorumumdur. Bir bilgi paylaşıyorsam bilgi paylaşıyorum derim. Bilgini kaynağını bazen vermiyor olabilirim adres vermiyor olabilir. veya ikili sohbette bilgi alıp o kişinin adını vermeden paylaşıyorum. 

 "BU İKTİDAR KEMAL BEYİ MANİPÜLE EDİYOR"

Kemal bey SADAT'ın önüne gittiğinde burada bir feveran ettim. Bir bilgi paylaşarak dedim ki, "Bu iktidar Kemal Beyi manipüle ediyor.  Kasten bilgi sızdırılıyor ve Kemal beyi kasten bir yere sürüklemek istiyorlar." diye. Bunu dediğim için de sosyal medydan bana ağır hakaretler edildi. O bilgiydi, yorum değildi. 

"BÖYLE HAREKET ETTİĞİ İÇİN DE BUNU PARTİLİLERLE PAYLAŞMIYOR"

Ben Kemal beyin iktidar tarafında ama muhalefet tarafında görünen kimileri tarafından manipüle edildiğini düşünüyorum. Kemal bey iyi nihatle kendilerine yardımcı olduklarını düşünüyor. Böyle hareket ettiği için de bunu partililerle paylaşmıyor. 

AKŞENER'İN BAŞÖRTÜSÜ ÇIKIŞI

Meral hanımın çıkışına bakıldığında makul bir çıkış gibi görülüyor. 6'lı masa ne işe yarıyor. Oturup konuşmanız lazım ekranlardan birbirinize laf yetiştirmekle olmaz. Masadan çözüm çıkması lazım. 

Başörtüsü gibi bana göre olağanüstü bir adım 6'lı masayla konuşulmamış liderlerden ayrı sesler geldi. Muhafazakar kesim alkışlarken Meral hanım "Eski kapanmış yaraları değil kanaya yaraları saralım" diyor.

"MERAL HANIM BİZ DE NOTER DEĞİLİZ"

Hani Meral hanım "Biz noter değiliz" demişti ya bende buradan söylüyorum biz de 80 milyon noter değiliz. Açıklama bekliyoruz o masada neden sahici konular konuşulmuyor. Neden muhalif seçmeni ayrıştıracak adımlar atıyorsunuz. 

Muhalefetin önemli bir kısmı kasten o masayı manipüle ediyor. Yorum değil bilgi olarak paylaşıyorum. bazıları biz o masadayız ama bakmayın parti içerisinde başka bir tavır takınıyor. Biz de izliyoruz. 

2023'TE SOKAĞA ÇIKAMAZLAR

2023'te bu ülkenin başına bir şey gelirse hiçbiri sokağa çıkamaz. Çıkamazlar, çıkarmayız. Bu ülkenin kaderini riske atamazlar.

Yorumlar 128 Yorum Var
  • Murat 10.10.2022 15:24
    sende bu ülkeyi düşünen bir gıdım akıl, feraset ve mantık olsaydı şer ve ehveni şerri ayırt edebilirdin; kin ve intikam hırsını ülkeyi batırmaya adamış bir takiyyeci
  • selim 10.10.2022 09:26
    Zillet ittifakının seçmeni de böyle işte. noterden de öte koyun sürüsü. onun için 6 lı masa rahat.
  • numan 10.10.2022 09:19
    bakmayın bunun solcu gibi göründüğüne. bu fetö bozuntusu sözde hak için ve memleketin menfaatini düşündüğünü iddia ediyor. bunların tek düşündüğü kodesteki fetöcüleri nasıl serbest bıraktırırız. onun da yolu ak parti iktidarının gitmesi ve zillet ittifakının gelmesinde gördüklerinden yırtınıyorlar.
  • Serkan 09.10.2022 21:43
    Şunların knine bakın. Hepsi şizofren.
  • Burak-van 09.10.2022 11:40
    Bakın geçmiş dönemlerde ülkemizde iki üç partiler hükümetler kuruldu başarılı oldularmi hayır bir birlerini yediler şimdi 7 parti ile bu iş olmaz içlerinde solcusu sağcısı herkesin yüksek beklentisi var bu iş olmaz ülkemiz doğru yolda çok gelişti ama bir gerçek var okonomi bi rayına girse herşey düzelir bence
Daha fazla yorum görüntüle