Çıktığı televizyon programında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığına ben oy vermem diyen Enver Ayver, ''6'lı masanın adayına HDP'nin de hayır dememesi gerekiyor'' dedi.

"HDP'NİN DE HAYIR DEMEMESİ GEREKİYOR"

Aysever, "Ben Mansur Yavaş'a oy vermem. Bunda da haklıyım. Masadan çıkacak kişiye HDP'nin ve orada toplanan sosyalistlerin oy verebilmesi ve bizim gibi sosyalistlerinde çıkacak adaya en azından hayır dememesi gerekiyor. Yani kimse kusura bakmasın abilerimize, edebiyatımızın en büyüklerine her türlü hakareti yapanlar dün dündür bugün bugündür diyecek bizde tıpış tıpış gidip sandığa oy vereceğiz. Olmaz olmaz o kadar da değil." dedi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • KARŞIDAN 19.10.2022 10:28
    Her konuda fikri var. Kendini çok zeki sanıyor. Biz diyor, bilmiyor ki karşısında siz kümesi oluşuyor (ayrıştırma , parçalama). Bunlar hep aynı . Sanırım ; değişmediler, değişmiyorlarve de değişmeyecekler. Siz kümesine düşende her zamanki gibi ve herşeye olduğu gibi saygı duymak. Yazık
  • Nadim hatipoğlu 19.10.2022 10:24
    işte kendi ağzı ile itiraf ediyor hdpkk açık ortakları sadet iyi parti deva gelecek partisine oy verecek kardeşlerimiz parti liderleriniz bir ERDOĞAN düşmanlığı yüzünden gözleri ve gönülleri paslanmış sizler ALLAHCC huzurunda hesap vereceğiniz zamanı iyi düşünün bunca MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ VE VATANI için şehit düşmüş ve bunada hdpkk ve yandaşlarının sebeb olduğunu bile bile desteklediğinizi güvendiğiniz inandığınız bir din alimine samimi bir hocaya sorun ALLAHCC ne diye cevap vereceğiz. bunu sorun yeter.
  • cemal 19.10.2022 10:19
    YANI ADAY GAYRIMUSLIM BIRI OLMALI DIYOR zaten hedef te Müslüman bir Türk devletini kurdurmamak İslamdan uzak 25 e bolunmuş gucsuz bır Türkıye kurmak degılmı
  • Mehmet Şahin 19.10.2022 10:06
    Ama dindar insanlar sizin beğendiğiniz adaya tıpış tıpış oy verecek, öyle mi? İşte bunların varlığı budur, Milletim bu sözlere dikkat et.
  • abdullah ünal 19.10.2022 09:31
    siz beyin kullanamayan insanlarsınız gider tıpış tıpış oy verirsiniz
Daha fazla yorum görüntüle