CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile görüştüğü iddiaları altındaki ABD'deki sır gibi 8 saatin ardından 2 gün önce de Tokat'ta sadece KHK ile ihraç olmuş kişilerle toplantı görüntülerinin ortaya çıkması ortalığı karıştırdı.

Basına kapalı olarak yapılan Tokat CHP Gençlik Kolları toplantısına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun videosu sosyal medyada infiale neden oldu.

KHK İLE IHRAÇ EDİLMİŞ DOKTORUN UZATTIĞI ÖNLÜĞÜ KABUL ETTİ

Mahkeme kararı ile ceza alan FETÖ terör örgütü mensuplarına özgürlük isteyen kendini doktor olarak tanıtan kişinin söylemlerine tepki vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu, sözde KHK ile ihraç olmuş doktorun uzattığı önlüğü ayağa kalkıp kabul ederek bütün parti mensuplarına sözde doktoru ve kendisini alkışlattı.

SÖZDE DOKTORDAN FETÖ PROPAGANDASI

Toplantıda konuşma yapan sözde doktor, ceza alan FETÖ’cülerin de serbest bırakılmasını isteyerek, “sizden isteğim bu hakkı bırakmamanız yalnızca ceza almamış olanlara değil ceza alanları da bir kenara bırakırsak AKP yargısını da kabul etmiş oluruz.” Diyerek cezası kesinleşmiş teröristlerin serbest bırakılmasını istedi.

“TECAVÜZE UĞRAYANLAR OLDU” İFTİRASİ

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından söz alan FETÖ sevicinin konuşmaları infiale neden oldu. Mahkeme kararı ile ceza alanlar için tecavüze uğradığını söyleyen şahıs, “binlerce insan tecavüze uğradı tecavüze… sayın genel başkanım.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar 194 Yorum Var
  • fetöşcü haşhaşi 25.10.2022 16:03
    bu adi fetöşcüler ne kadarda yalancı. bu sapık ve sapkın fetöşcüler esas kendi fetöşcü ailelerin kızlarına kendileri zorla şantajla tecavüz ediyor. haberlere çıktı. bu adi teröristler abd de olsa abd hepsini idam etmişti. Allah ' ın kahrı ve gazabı bu adi fetöşcülerin üzerine olsun. adi teröristler.
  • Mehmetx 24.10.2022 10:52
    Ne hakkın varda helal etmiyorsun. Millrti tanklarla ezerken yoldaşlarınız tehditler savuruyordunuz o zaman kim kimin hakkını yiyordu. Yatacak yeriniz yok sizin. Siz sinsilik, ili yüzlülük, insanları aldatma ve kullanma, din istismarı, kibir, hainlik, cinayet, fitne çıkarma ve daha saymadığım bir sürü hak konusunu ihlal ettiniz. Bu millet size hakkını helal ediyor mu peki? Gidin sizi bu yola sürükleyen başınızda ki papazla helalleşin. Aranız da auin vs. Nasıl ederseniz.
  • Memmet 24.10.2022 09:33
    Dün bunları dini bütün müslüman olduğunu düşünerek kesmek isteyen chp baktı ki abd uşağıymış hemen kardeş oldu
  • BİROL 24.10.2022 07:46
    Adam bariz fetöcü içeri tıkılmaması hata olmuş.
  • Erdal 24.10.2022 07:38
    Rte hepinize yeter
Daha fazla yorum görüntüle