Fondaş Ruşen Çakır, Ekrem İmamoğlu'nun adaylık için hazırlık yaptığını belirtip, "Önümüzdeki günlerde İmamoğlu'nun adını daha fazla duyacağız gibi bir durum var. Bir takım hazırlıklar olduğunu duyuyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık talebi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından veto edilmişti. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olmasını gündeme getirmiş, bu talep de HDP ve CHP'den karşılık bulmamıştı.

"EKREM İMAMOĞLU ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR"

Gündemi meşgul eden 'adaylık tartışmalarına' ilişkin oldukça çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fondaş Ruşen Çakır, Ekrem İmamoğlu'nun adaylık için hazırlık yaptığını belirtip, "Önümüzdeki günlerde İmamoğlu'nun adını daha fazla duyacağız gibi bir durum var. Bir takım hazırlıklar olduğunu duyuyorum" diye konuştu.
Fondaş Medyascope'ta yapılan yayının diğer konuğu Kemal Can ise aday belirsizliğinin hakim olduğu 6'lı masaya serzenişte bulundu.

Aday belirsizliğinin kararsızlığı tetiklediğini ifade eden Can, kararsızların AK Parti'ye geçmesinden endişeli olduğunu gözler önüne serdi.

Kemal Can şu ifadeleri kullandı;

"Kararsız bloğu büyüyor. Bu bloktan iktidara yakınlaşma eğilimi var. Belirsizlik kararsızlığı artırır. Bu belirsizliğin devam etmesi iktidarı sıkıştıran bir şey olmaktan çıkacak. Adaylık süreci artık önlerinde, bunu nasıl halledecekler netleştirmeleri gerekiyor. Bu süreci başlattıklarını göstermeleri gerekiyor."

Yorumlar 30 Yorum Var
  • ibrahım 07.11.2022 09:12
    Amerıkan beslemesı Sarozon çocuklarısınoız..beslemesınız..bu belgelendı..yuzunuzde Nur yok..
  • Kahraman 1071 07.11.2022 01:22
    Boşun çırpınma 6,5 masa.Geliyor gelmekte olan.vaktiniz varken sizlerde isveçe kaçın bence.oralar tam size göre.
  • MUŞLUADAM 06.11.2022 16:17
    GAVURLARIN, HAÇLILARIN FONLADIĞI, BESLEDİĞİ ruşen çakır gibilerden alacağımız haber yoktur. Olsa olsa sahibinin sesi bu tipler FİTNE, FESAT İÇİN HER TÜRLÜ TEZVİRATI YAPARLAR. MUŞLUADAM
  • sakin 06.11.2022 12:05
    Kulis ne akıl gözü ile bakan zaten seçildiği gün ekrem beyin bir ay içinde olanlara bakarsanız zaten başkan olacağını anlarsınız Kulis vs onlar yıpramaması için çadır tiyatrosu Nasıl siyaset ile ilgilenen yorum yapanlar görmüyor yada onlarda farklı hesap yapıyorlar
  • Vatandaş 06.11.2022 09:40
    Neymiş bu Kılıçdaroğlu, neyapmış ki adamları bu kadar korkuttu, yatıyorlar, Kılıçdaroğlu, kalkıyorlar Kılıçdaroğlu.
Daha fazla yorum görüntüle