tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, rant meselesi nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi arasında başlayan polemikle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yarkadaş, İmamoğlu'nu eleştirerek, "Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar haberlerinin ardından Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın annesinin evine "Hakkınızda ihbar var" denilerek zabıta ekibi göndermiş, bunun üzerine gazete, İmamoğlu haberlerini yasaklamıştı.

Ekrem İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi arasındaki polemiği değerlendiren eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE İZAH EDİLEMEZ VE KABUL EDİLMEZ"

Yarkadaş, İmamoğlu'nun elindeki kamu gücünü bu şekilde kullanmasının ayıp ve korkutucu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez."

"MERAL HANIM KAYGI DUYUYOR"

Olayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de anlatıldığını aktaran Yarkadaş, "Meral Hanım Ekrem Bey'deki bu otokratik eğilimlerden dolayı bir kaygı duyuyor." dedi.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • hakful 08.11.2022 18:09
    Şaban Sevinç sus pus olmuşsun. Neden konuşmuyorsun. Savunsana :))
  • Misafir 08.11.2022 14:50
    Belediye başkanıyken böyleyse düşünemiyorum
  • Lazkopat 08.11.2022 14:39
    Eko 2023 seçiminin sonucu beklesin. Reis cezasını kesecek delilleriyle. Beraber. Kıvırma payı hiç yokhak eden cezasını çekecek
  • almanyalı 08.11.2022 13:30
    Türkiyeye gelmiş geçmiş en beceriksiz kifayetsiz aşırı kibirli başkan eko’dur
  • Bulut 08.11.2022 12:59
    Vay ağam vay.. Simdi eko hem rantçı hem diktatör hem de hukuk tanilimaz biri oyle mi ve bunu bu kafalar daha yeni anlamış! Bak ben devamını getireyim bu eleman ingilizin uşağı, tatilsever, işten anlamayan, her yeri yalan dolu bir karakterdir. Üç gün sonra da chp yandaşları bu söylediklerimi de anlar... Geriden gelmeyi seviyolar...
Daha fazla yorum görüntüle