Gazeteci Cüneyt Özdemir, 6'lı masanın adaylık karmaşasına ve seçim stratejisine eleştirilerde bulundu. Muhalefetin sadece seçimden sonraki dönemin hesabını yaptığı söyleyen Özdemir, "Kemal Bey, Meral Hanım Erdoğan'ı nasıl yeneceksiniz ya da nasıl seçileceksiniz. Bir proje var mı? Bence şu anda yok. 6'lı masada herkes seçildikten sonra ne olduğunu anlatıyor." dedi.

"ERDOĞAN'I NASIL YENECEKSİNİZ?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Herkes seçildikten sonra hesabını yapıyor. Ben de uzun zamandır diyorum ki ya çok güzel, şahane. Küçük bir sıkıntı var yani tadınızı da bozmak istemem Kemal Bey. Yani siz de aday adayı oldunuz. Tamam farkındayım. Ya evet Meral Hanım siz de şimdi başbakan olacaksınız evet çok güzel ama küçük bir şey var yani o kısmı nasıl halledeceğiz? Yani Erdoğan'ı nasıl yeneceksiniz? Ya da nasıl seçileceksiniz? Kemal Bey yani bununla ilgili bir yani ne bileyim bir plan, bir aday... Meral Hanım, ne diyorsunuz? Bir proje var mı? Şu anda yok."

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Naci 16.11.2022 13:21
    Hiçbir şey yapmalarına ve söylemelerine gerek yok. Zaten söyleyeceklerinin bir geçerliliğide yok her türlü yalanı peşinen kabul etmiş % 25+10+10 olan bir tayyip düşmanı kitle var. hizmet güvenlik ekonomi vs. bunlar teferruat. önemli olan tayyip gitsin gerisi ne olursa olsun. İşte en güzel örnek izmir. Türkiyenin en başarılı en zengin veya en akıllı kudretli siyasetçisi gelse chp den aday değilse kazanamaz çünkü bakış tamamen ideolojik.
  • bekir sağlam 16.11.2022 12:20
    Cüneyt ÖZDEMİR mesele küçücük diyorsun konuşma meselenin KOCAMAN olduğunu apaçık ortaya koyuyor.
  • Yılmaz 11.11.2022 19:27
    Çok ayıp ediyorsunuz cüneyt bey..poroje yok diyorsunuz...adam başdan ayağı poroje,hemde yürüyeninden...hemde söz dinleyeninden. nereye derseniz oraya gidiyor. Amerika,ingiltere,almanya ...!
  • güneş 11.11.2022 18:57
    KENDİSİ PROJE olanların başka projeye ihtiyacı yoktur.
  • güneş 11.11.2022 18:55
    Proje belli reisi YIKMAK kayıtsız şartsız ABD ve AB nin emrine girmek
Daha fazla yorum görüntüle