Türkiye Taksim'de meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısı ile sarsıldı. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de yayın yapan Ayşenur Arslan canlı yayında skandal ifadeler kullandı.

'AK PARTİ OYLARINI ARTIRMAK İÇİN BOMBAYI PATLATTI' İMASI

Arslan açıklamasında, ''2015 seçimlerini hatırlayın. 7 Haizran'da AKP tek başına iktidar olma şansını kaybedince yine bombalar patlamaya başlamıştı peş peşe. En son 10 Ekim'de Ankara'da gar önünde patladı. 1 Kasım seçimlerinde AKP tekrar oylarını artırdı. İstanbul'daki saldırı PKK-PYD-YPG var, talimatla bombacı oradan geldi açıklamaları sanki biz bu filmi yeniden mi görüyoruz. Bu film yeniden mi vizyona girdi.? sorularını uyandırıyor.'' diyerek büyük skandala imza attı.

Yorumlar 322 Yorum Var
  • Bahadır Cenkeri 16.11.2022 20:20
    Sayın iç işleri Bakanımız ,sayın Adalet Bakanımız ve sayın Rütük Başkanı bu mahlukat HATTİNİ çok fazlasıyla aştı artık Birileri Acilen al aşağı edip Zindanın en dibine gömdürsün Amâcı gâleyan,tahrik ve kalleşçe ihanetten başkanı şey degildir?!?
  • Tülay koksal 16.11.2022 16:12
    Bu kadın ya bunadı ya da hainin teki. Kendine gel bayan!
  • Gürbüz 15.11.2022 19:32
    Birde "Videonun" sonunda ".... bu çok mu ileri bir soru olur" diye bitiriyorya; buradan bile acelesi olduğu ORTADA. Derdi hakikatin çıkması falan, değil. Karıştırmak. Karşısına aldığı tip de ilginç.
  • Gürbüz 15.11.2022 19:23
    Ötede terörist konuşuyor, bu burda ne yapıyor? Şimdiye kadar yaptıklarına devam ediyor. Tanıyoruz. Şaşırmıyoruz. Ama sırf sinir bir tip. Nereden biliyor, olanları, olacakları, bağlantılar kurmayı. Daha yeni bir olay karşısındayız. Hiç beklemesi yok. Bu noktadan belliki, saptırmak için acelesi var.
  • Hilmi Alan 15.11.2022 18:11
    Kişinin fikri neyse zikride o oluyor ne yazıkki. Geçmişte böyle eylemler yaptıklarından herkesi kendileri gibi zannediyorlar
Daha fazla yorum görüntüle