Altılı masa 12 Şubat 2022'den bu yana tam 7 kez toplanmasına rağmen bir türlü adayını belirleyemezken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki siyasi ikbal mücadelesi sertleşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Kılıçdaroğlu, Almanya ziyareti yaparken beklenmeyen hapis cezası kararı sonrası mağdur olan ve Saraçhane'de Akşener ile gövde gösterisi yapan İmamoğlu'na, CHP Genel Başkanı'ndan sert yanıt geldi.

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU'NA REST ÇEKTİ

Bugün  Saraçhane'deki mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse hiçbir güç, Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul'a hizmet etmekten alıkoyamaz. Görevini onuruyla ve şerefiyle yapacaktır." ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN 85 MİLYON VURGUSU

Daha sonra mikrofonu alan Akşener, "Artık 16 milyon İstanbul'un dışında 85 milyon Türkiye'nin de senin yanında olduğunu, burada Sarçahane'de görüyoruz." sözlerini sarf etti.

Öte yandan Akşener'in sahneye geldiği sırada "kaybolma" diyerek İmamoğlu'nun yanında kalmasını istemesi dikkat çekti.

Yorumlar 335 Yorum Var
  • Incimercan 19.12.2022 22:52
    Meral teyze Aşure Aşı kaynatır gibi her yeri karıştırıyor kaynatıyor...Bu karara sevinme olayımı diyeyim üzülme olayımı diyeyim yaptıkları her neyse....Artık iyice yan yattı çamura battılar..
  • Kığılı 19.12.2022 21:52
    Sen yaramaz kadın diş güçlerin piyonu Allah memlekete hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin amin
  • Haci ali 17.12.2022 06:14
    M.aksener benim gibi milyonlar diyoruz ki i.oglumudur ne edir bunun 85 milyon gördük tatilde çok yakisan adama bizim soyiliyecek sözümüz yok verecek oyumuz da yok
  • Vatan evladi 16.12.2022 18:09
    Resmen Çocuk oyuncaği oldu bu iş herkes birbirine çelme atıyor. İşin ciddiyeti kalmadı. Maalesef Reis ten başka tanımam 2023 Reissiz olmaz
  • Vatan evladi 16.12.2022 18:06
    Valla ekremi ben desteklemiyorum Yani Meral teyze beni sayma Reis giderse o zaman bütün icraatleri durduracaksiniz arabalari uçakları tanklari hepsini toprağa gömecek siniz. Tarih tekerrür den ibarettir. Sizin zihniyetin yapmadığı şey değil yani. Allah sizlere 1 saniye bile bu ülkeyi yönetme fırsatı vermesin Amiiiinnnn
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek