Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, 6'lı masaya CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aday olarak önerdi.

İmamoğlu davası sonucu oluşan Saraçhane şovuyla 6'lı masanın aday ibresinin döndüğü CHP'li Ekrem İmamoğlu'na bir destek de Türkiye İşçi Partisi'nden geldi.

İsim vermeden Kılıçdaroğlu'nu şahsi menfaat hesapları yapmakla eleştiren Erkan Baş, ittifaka birlik olma ve 6'lı masayı genişletme çağrısı yaptı. 

İşte TİP'li Baş'ın o sözleri;

"6'lı masaya da bir çağrı yapmak istiyorum. Lütfen herkes aklını başına alsın." diyen Baş, "İktidar, hiçbir ayrım yapmadan tüm muhalefete saldırırken sadece masayı, masanın iç dengelerini falan düşünen bir karşı duruş sadece 6'lı masaya değil, tüm memlekete zarar verir. En basitinden söyleyeceğim; Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesi sadece 6'lı masada bulunan partilerin üyelerinin, seçmenlerinin Ekrem Bey'e oy vermesiyle ilgili değildir.

Çağrımız açık ve net. Odaklanmamız gereken şey bu ülkeyi bu karanlıktan kurtarmaktır. Çünkü herhangi birisi hata yaptığında o hatayı sadece o ödemiyor, bütün bir halk, bütün bir memleket olarak biz ödüyoruz. O nedenle buraya bir uyarı yapma görevimi de kendimize bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • vatansever 19.12.2022 18:16
    hahahahahahah Türkiye yi karanlıktan kurtaracakmış desene şuna karanlığın dibine atmak istiyoruz Türkiye yi sizin karanlığınızdan R.T.E kurtardı ve çağdaş uygarlık seviyesinin ötesine taşıdı karanlığın yedi lordu toplanmış attığı palavraya bak siz aydınlıkta yaşayamazsınız wampirler birbirinizin kanını bile içersiniz bir yıldır daha drakulanızı seçemediniz
  • Alia 19.12.2022 18:08
    6+2’li masaya almadılar adamda bölmeye çalışıyor
  • Mehmet 19.12.2022 18:04
    Bu adam herhalde kendini bostan korkuluğu görüyor diye dusunuyorum
  • dedeoğlu 19.12.2022 17:34
    Yalancının makbul olduğu nerede görülmüş....
  • Fatih Ahmet 19.12.2022 16:59
    6lı değil 66lı masa da olsanız adayımız REİS.
Daha fazla yorum görüntüle