Kadıköy'de izinsiz protesto gösterisi düzenleyen HDP'lilere polis ekiplerince müdahale edildi. Bu sırada polislerin yanına giden HDP'li Garo Paylan, "Hesap vereceksin kork. Tir tir titriyorsun değil mi? Hesap vereceksin altı ay kaldı. Unutma görüntüdesin." sözleriyle tehditler savurdu.

Yorumlar 349 Yorum Var
  • Vatandaş 25.12.2022 11:07
    Bu soysuz kendini Erivan’da sanıyor herhalde. İNŞAALLAH 6 ay sonra bu millet size neyin ne olduğunu gösterecek.
  • Muammer 21.12.2022 23:04
    Başkasını bilmem ben.Koray Aydın ve Yavuz ağıralioğlu. Bu soyu bozulmuş ,enginden biraz daha düşük seviyedeki çapsız size güvenerek Müslüman Türk polisini tehdit etti mutlumusunuz, huzurlumusunuz,rahatmısınız,Hala orada dururken utanmıyor,bu millete bunu reva gördüğünüz için yüzünüz de kızarmıyor.ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN ya neyin karşılığı bu durumunuz.Hadi chp'yi anladık .Dediklerine göre aranızda "allı pullu" (Biz Yarkadaş'ın yalacısıyız) işler varmış.Yahu bu pkk artığına gebeliğiniz ne.Fetönün elinde kasetiniz mi var.Nedir bu ya.
  • Mücahit 20.12.2022 15:21
    Sende göreceksin az kaldı bitecek dokunulmazlığın vatan haini..
  • Kürt 20.12.2022 12:10
    Garo sen bir ermeni olarak bu ülkede millet vekilisin. Peki Ermenistan da, Ermenistan Polisine sen hesap vereceksin diyebilen bir Türk milletvekili var mı? O yüzden; saygılı ol, sesini yükseltme.
  • vatandaş 20.12.2022 11:28
    Yokmu bu ermeni gavuruna haddini bildirecek biri vekilliği düştügü gün millet içinde rahat rahat gezmelerine izin verenlere yuh olsun bunlar vekilliği bittimi bu ülkede yaşamaları mümkün olmamalı can güvenliklerinin olmaması lazım lağımlara kaçmaları lazım
Daha fazla yorum görüntüle