Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, altılı masanın kendisini Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterme ihtimalini değerlendirdi. Babacan aday olması durumunda rahat seçileceğini belirtti.

Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtlayan Babacan, önceliklerinin altılı masadan bir genel başkanın aday çıkarılması olduğunu söyledi.

HEM RAHAT SEÇİLİRİM HEM DE EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETİRİM

Konuyla ilgili sözlerine devam eden Babacan, kendi adaylığıyla ilgili ise "Eğer altılı masa benim ismim üzerinde mutabık kalırsa tabii ki hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim. Ama şu anda bizim önceliğimiz kim sorusu değil." dedi.

Öte yandan Babacan'ın bu sözlerinin diğer muhalefet partilerince nasıl karşılanacağı merak konusu oldu.

Yorumlar 170 Yorum Var
  • Karaağaç 15.01.2023 22:04
    Gelin bir Tevbe edin, Reisden helallik isteyin, elini öpün, ahiretinizi mahvetmeyin.
  • Hamdi 14.01.2023 11:39
    Pkk sevici babacan ve davutoğlunu Allah ıslah etsin inşallah.
  • Seyit 14.01.2023 10:39
    Bu ülkede hiç aday çıkmazsa tek başına o seçime girsen yoklukta bile bu aziz millet satıcıya oy vermez ... Allah in izniyle REİS hepinizi yine ezip geçecek
  • Ali AydınN 14.01.2023 09:02
    biz buna nasiiiiiiiiiii diyoruz :)
  • Ufuk 14.01.2023 08:49
    Altınızıda sırt sırta yapıştırarak bir aday şekline dönüştürüp baş harflerinden oluşan bastır ali babacan.ooo kemal bey koltuk gşdiyor ne duruyorsun.nerde altı oktan birisini çıkar.meral ne oldu sen imamoğlu derken kılıçdaroğlu babacan önünü kesiyor.olurmu böyle şey meral hanıma ayıp değilmi.Ahmet bey bir köşe tutmulsun ama o köşe cumhurbaşkanlığı köşesi değl yüzde 1 ker küşesi . Yanlış yerdesin vur yumruğunu masaya içinizde başbakanlık yapmış kişi benim de çık ortaya.gültekin bey en genç sensin ne duruyorsun.katmag adında cumhur başkanı adayı olmazmıdır acaba.
Daha fazla yorum görüntüle