HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu asrın felaketinde enkaz altından sağ olarak kurtarılma anlarında Allahu Ekber denilmesinden rahatsız olanlara tepki gösterdi.

Yapıcıoğlu "Elbette tekbir birilerini rahatsız eder. Tekbir dar zamanda da acılı zamanda da, sevinçli zamanda da Müslümana sürur verir. Ona güç verir, cesaret verir. Birileri bundan rahatsız oluyorsa sorun kendisindedir. Sorun kendi bakış açısındadır. Madem rahatsız oluyorlar, buradan söylüyorum; Allahu Ekber. " ifadelerini kullandı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • tepki 16.02.2023 23:23
    seytanin cocuklari cikmis terbir suc allah demek suc diyor ulen bu hiristiyan bir ulke olsa orda rahibe ppaz isa der tnri der yada kendi dine gøre sey terbirin laiklik ile ne alakasi var da seytanin cocuklari rahatsiz etti yine orda insan terbir getirir allah der mutlu olur sevinir bu birilerini yine rahtsiz etti onlara inat terbir derim yine bize saldirir ise kafir soylari belki ailesini sucu yok amma kendine ne kadr kufur var ise ederim
  • Huraktiwist 16.02.2023 14:03
    Helal olsun tebrik ederim
  • Ramo 16.02.2023 13:29
    Helal olsun başkana,dini değerleriyle barışık siyasilerin sayısını Rabbim artırsın.Siyaseti islam düşmanlığı zanneden nadanlardan bıktık.Ecnebilerin borozanlığını yapan çirkin ördek yavrularını artık görmek istemiyoruz.Aziz milletimiz ,din düşmanı,kafatasçı,ülkenin değerlerine düşman siyasileri tasfiye edecektir inşaallah.
  • Türk 16.02.2023 13:21
    Helal olsun gerçek kürt böyledir.
  • KürtBekir@com.TR 16.02.2023 12:22
    Allahu ekber Allahu ekber, Lâ ilâhe illAllahu vAllahu ekber. Allahu ekber ve lillahi'l-hamd. "Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila
Daha fazla yorum görüntüle