Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, günlerdir deprem bölgesinde olan AK Partilileri görmezden gelip, deprem bölgesinde iktidardan kimseyi görmediğini, yaşanan eksikliklerden hükümetin sorumlu olduğunu söyledi. Ahmet Davutoğlu ayrıca, "Milletvekili yakını olanlar enkazın başına arama-kurtarma ekiplerini getirttiler, sahipsiz olanlar enkazın altında kaldılar" ifadelerini kullandı.

TV5 yayınına katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, deprem felaketi ile ilgili hükümeti eleştirmeye çalışırken akla ziyan ifadelere imza attı.

DAVUTOĞLU: SADECE MİLLETVEKİLİ YAKINLARI ÇIKARTILDI!

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana bölgede 11 şehirde çalışmalara destek veren hükümet yetkililerinden hiç kimseyi bölgede görmediğini iddia etti. İddialarının dozunu ayarlayamayan Davutoğlu, "Milletvekili yakını olanlar enkazın başına arama-kurtarma ekiplerini getirttiler, sahipsiz olanlar enkazın altında kaldılar" dedi.

ERDOĞAN VE SOYLU'YU HEDEF ALDI

Davutoğlu, Full lüks imkanları ile sahadalar. Ben deprem alanında hiçbir iktidar mensubunu görmedim. Süleyman Soylu bütün bu facianın sorumlusu... Birinci derecede sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır." ifadelerini kullandı.

OYSA AK PARTİ İK GÜNDEN BU YANA DEPREM BÖLGESİNDE

AK Parti Genel Merkezi'nce, depremlerden etkilenen illerde, bakanlar, MYK ve MKYK üyeleri, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının, arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunmak ve vatandaşların yanında olmak üzere görevlendirildiği açıklanmıştı.

Yorumlar 823 Yorum Var
  • halk 18.02.2023 19:04
    Rabbim seni bidiği gibi yapsın yaptığı yoruma bak.
  • Adalet herkese 18.02.2023 18:53
    Allah kahretsin seni
  • Mahmud 18.02.2023 18:43
    Eminim doğrudur Akpartili ise ölürken bile önceliklidir saltanatınıza az kaldı canlar seçim geliyor hiç merak etmeyin
  • Huseyin 18.02.2023 16:44
    Bu kadar insan oy için küçülmez. Zalimde olsan bu derecede yuh yani iftira kötü bişeydir. Tamam anladık senin derdin başka kuyruk acın var sokacak yer geziyorsun en azından bu zamanda yapma. Millet can derdinde sen ve ortakların oy derdinde. Bu millet sizi görsün gereken cevabı oy zamanı versin...
  • Adalet 18.02.2023 16:36
    Allah tan bul orda insanlar cala basla calisiyor yorgunluktan kalp kirizi gecirenler var sen hala neyin derdindesin....
Daha fazla yorum görüntüle