Altılı masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün ani bir karar değişikliği yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ziyareti sonrası, Akşener iki ismin cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla masaya döndü.

Yaşanan gelişmeler sonrası Altılı masa bugün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde cumhurbaşkanı adayını belirlemek ve cumhurbaşkanlığı yardımcılığı şartını görüşmek üzere tekrar toplandı. 6 liderin toplantısı esnasında genel merkez önünde vatandaşlar toplanmaya başladı. 

SLOGANLAR ATILDI

Toplanan kalabalık Saadet Partisi Genel Merkezi önünde sloganlar atmaya başladı. Kalabalıktan 'Türkiye laiktir laik kalacak ve Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sesleri yükseldi. Yaşananları Ülke Tv'ye değerlendiren Milat Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Serdar Arseven, "Bu CHP Genel Merkezi önünde 'Allahu ekber' tekbirlerinin atılmasına benziyor, İsmail Ağa tarikatının orada eylem yapmasına ve orada CHP Genel Merkezi önünde en kızdıkları sloganı tekbiri getirmelerine benziyor" dedi.

Saadet Partisi'nden konuştuğu isimlerin "Gerçekten içimize sinen bir şey değil bu." dediğini ileten Arseven, rahmetli Necmettin Erbakan'ın olması durumunda böyle bir komedi içerisinde bulunulamayacağını söyledi. Arseven "Erbakan Hoca, bulunduğu yerde bir ittifak kurulacaksa oranın lideridir." dedi.

Yorumlar 381 Yorum Var
  • BÖRTEÇİNE 08.03.2023 19:29
    vay vay vay dağ sırçan bile doğuramadı yazık maral
  • kerim gazzal 07.03.2023 11:08
    arkadaşlar uyanın meral akşener bir anda geri dönüyor e.imamoğluyla m.yavaşı öneriyor , türkiye için büyük bir plan uygulanıp oyun oynanıyor tamamen fetö planı
  • Faruk TOK 07.03.2023 11:04
    içlerine sinmiyor ama ağa babalarına ses çıkaramıyorlar
  • Temel 07.03.2023 11:03
    Niye içlerine sinmiyormuş Saadet partisin bir tek isteği vardı bu hükümetin gidip yerine chp nin gelmesi, onun içinde ilk adımı attılar, sloğanlardan da hiç rahatsız değiller çünkü onların Erbakan hoca ile hiiiçç alakaları yok
  • Osmanlı 07.03.2023 10:57
    Birçok ittifak/koalisyon/hükümet içinde sadece başbakanlık yaptığında lider idi Erbakan Hoca'mız. Hadi oradan, hadi. Başka kapıya. Hem pkk, hem de fetö'ye HER İSTEDİKLERİNİ VEREN'e konuşsana, sıkıyorsa.
Daha fazla yorum görüntüle