14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İYİ Parti adaylarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi.

İYİ Parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı İrfan Sönmez'in geçmişte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i "Hocaefendi ile ilgili diyorlar ya İslam'ı bilmiyor, sahte peygamber, diğer dini cemaatleri de gezdim, hepsini severim ama Türkiye'de tabanının kalitesi en yüksek olan, eğitim düzeyi en yüksek olan en güçlü topluluk cemaatin topluluğudur. Aynada ne varsa aşağıya da o yansıyor. Hocaefendinin son derece berrak bir zekası var. Türkiye'de yaşayan edebiyatçıların bile hocaefendi kadar kelime haznesi yoktur. Bir insanın çağrışımlarının büyük olması demek o insanın büyüklüğünü gösterir. Allah'ın dostlarına taarruz edenler Allah'a taarruz etmişlerdir. Hocaefendi bir Allah dostudur." sözleriyle övdüğü ortaya çıktı.

Geçmişte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i övdüğü videosu ortaya çıkan Sönmez, sosyal medya hesabını kapattı. 

"MERAL AKŞENER, KENDİSİNE ÇOK YAKIŞAN BİR ADAY BULMUŞ"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İrfan Sönmez'in FETÖ'cülerle ilgili yaptığı paylaşıma"Meral Akşener'in Elazığ'da 1. sırada milletvekili adayı gösterdiği İrfan Sönmez, FETÖ'ye operasyon yapılırken "Dindarlık tasfiye ediliyor." diye ağlamış. Meral Akşener, kendisine çok yakışan bir aday bulmuş." sözleriyle tepki gösterdi. 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Salahattin Adana 18.04.2023 09:31
    Yaşar şakalar ; irfan ülkücü ise meral ne iş !!!.???.
  • Salahattin Adana 18.04.2023 09:28
    Fetöcünün başkanı da fetöCü olur; kebapçı olacak değil ya !!!.
  • Yaşar ŞAKALAR 17.04.2023 04:38
    İrfan SÖNMEZ 12 EYLÜL döneminde çile çekmiştir. Uzun süre cezaevinde yatmış tescilli ve markası belli ülkücüdür. Muhsin yazıcıoğlu nun yol arkadaşıdır. "Çamur at izi kalsın". Kirlenmiş siyasetle ancak kendinizi kandırırsınız..
  • Süleyman 17.04.2023 03:17
    İyı duymuyormusun 251 kişi ne olaçak hainler
  • MSELİM 15.04.2023 17:02
    zillet ittifakı fetö ve pkk tarafından ele geçirilmiştir diğer partiler fasa fiso seçim sonunda zillette çoğunluğu sağlayacaklarını bilmek için müneccim olmaya gerek yok
Daha fazla yorum görüntüle