AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Yazar Ayşe Böhürler, Habertürk'te katıldığı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Böhürler, Kılıçdaroğlu ve zihniyetine hakkını helal etmediğini belirtti.

Böhürler açıklamasında, ''Yıllarca Türkiye'de dindarlara yönelik zulmün, yok saymanın, aşağılamanın, provoke etmenin,  Hacc'a gitti diye Erbakan Hoca'ya yapılan alayları o dönemin medya mensubu olarak çok yakından bilirim. Çizilmedik karikatür kalmamıştı. Bütün bu tahakkümün içinden gelen insanların CHP oy vermeye elleri gitmiyor. '' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çabalarıyla ilgili soruya Böhürler şu cevabı verdi;

Kılıçdaroğlu ve o zihniyete ben başörtülü birisi olarak hakkımı helal etmiyorum. Hellaleşmeyi kabul etmiyorum. Ben AK Parti kurucusu oldum diye AYM dava açtı. Başörtüsü takan birisi parti kurucusu olamaz diye. Bunları söyleyenler sonuçta Kılıçdaroğlu'ydu. Başörtülülerin Meclis'e girmesine engel olanlar da Kılıçdaroğlu'ydu. Ali Babacan'ı halası Hatice Babacan, 1960'lı yıllarda İlahiyat Fakültesinde başörtülü derse girmek istediği için yaka paça dışar atılan birisidir. Onu atan zihniyetle aynı yerde seçime giriyor. Ben kendi yaşadıklarım adına hakkımı helal etmiyorum.

 

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Üniversiteli 19.04.2023 00:04
    Bende hakkı mı helal etmiyorum
  • halıl 18.04.2023 03:40
    Saadet partısı kıtapsızları iyice dınleyın..Ayşe hanımı Mahkemelere kımler vermış..öğrendınız mı şimdi.
  • Turk 17.04.2023 16:06
    Birde sokak reportajlarinda chp ye oy verecegini soylen basi kapalilar yokmu beni deli ediyor.
  • Musa 17.04.2023 15:32
    Ben de siyasette yamuk olan herkese hakkımı helal etmiyorum.
  • aysel 17.04.2023 15:17
    Şuan söyledikleri inandırıcı gelmiyor, yeter ki başa geleyim diye verilen sözler ve davranışlar olduğu için geçmişte aynı sıkıntıları çekmiş biri olarak bende hakkımı helal etmiyorum.
Daha fazla yorum görüntüle