Türkiye'nin yerli ve milli projelerine karşıtlığıyla bilinen CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı skandallarına bir yenisini daha ekledi. Ataklı bu kez de İstanbul Finans Merkezi'ni hedef aldı.

Türkiye'nin yerli ve milli projelerine karşıtlığıyla bilinen CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı skandallarına bir yenisini daha ekledi. Ataklı son olarak geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan İstanbul Finans Merkezi'ni hedef aldı.

ATAKLI'DAN ÇİRKİN SÖZLER

Ataklı "Dünyanın merkezi olacakmış. Biz iyi bir şeyin merkezi olamayız. Kötü şeylerin merkezi oluruz. Uyuşturucular burada, mafyalar burada, silah tacirleri burada, teröristler burada. İyi bir şeyin merkezi olamayız." şeklinde çirkin sözler kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ ORTADAN KALDIRMA PROJESİ"

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ataklı'nın İFM'ye karşı sözleri bununla da sınırlı kalmadı. Ataklı, "Bu finans merkezi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün değerlerini yok etme operasyonudur. Daha doğrusu Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırma amacını güdüyor. " ifadelerini kullandı.

SİHA'LARI HEDEF ALDI: SİHA'LAR MAKET

Yaptığı canlı yayında, haddini aşarak AK Parti seçmenini "geri zekalı" diyerek hedef alan Ataklı, "BAYKAR diye bir şirket var biliyorsunuz, Bayraktarlar... Deli gibi bir kesim var, zannediyorlar ki onu savununca sanki memleket savunuluyor. Bir özel şirket SİHA-İHA yapıyor, devletin kendisi de yapıyor, çok var bunları yapan. Bu çocuk iyi bir mühendis yetenekli belli ki ama abartma kardeşim, yaptığı maketten öte bir şey değil." ifadelerini kullanmıştı.

"UÇMUYOR NEDENSE"

Bununla da kalmayan Ataklı daha da ileri gitti. Türk halkıyla görüntüleri paylaşılan dev proje Milli Muharip Uçak hakkında ilginç sözler söyledi. "Uçak gösteriyorlar hep karada. Uçmuyor nedense. İnsansız jet uçağı hesapta" diye konuştu.

"TOGG MİLLİ DEĞİL"

Ataklı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hazımsızlıkta zirve yaptı ve "Togg milli değil, bir şirketin ürettiği otomobil sadece" ifadelerini kullandı.

"GÖRMEMİŞİN OTOMOBİLİ OLMUŞ"

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, 'Görmemişin otomobili olmuş' başlığını attığı yazısında Türkiye'nin gurur kaynağı haline gelen Togg ile ilgili hazımsızlığını gözler önüne serdi. Cumhuriyet tarihinde bir ilkin başarıldığı yerli otomobil projesini karalamaya çalışan Ataklı, Togg'un seçime yönelik propaganda aracı olduğunu iddia etti.

Yorumlar 248 Yorum Var
  • cıajans 19.04.2023 14:11
    Geldikleri gibi gitmediler...
  • Mert 19.04.2023 12:56
    14 mayıstan sonra aniden krizden gidecek bu stresle, sakin ol, mucip amcana kalmadı bu dünya, Ak Parti bayrağı ile gömseler haberin bile olmayacak, boşa sallıyorsun
  • yaşasın CEHENNEM 19.04.2023 12:17
    chp hdp başta millet ittifakı yandaşları trolleri ve bunların azılı Türkiye İslam Mukaddesat ümmet millet müslüman düşmanlıkları ve haçlı siyonist kafir batılı devletleriyle teröris hain kalleşlerle teşkilatlarındaki taciz tecavüzcüleri lgbt ye olan bitmez tükenmez dostlukları yalan iftiralarını bilmelerine rağmen inatla oy verecekleri düşündükçe yaşasın CEHENNEM çok şukur CEHENNEM var
  • OLTU/TOGG 19.04.2023 11:39
    Ben ülkesine bu kadar düşman bir muhalefet görmedim. Benim düşüncem , ya Türk değiller yada muhalefet olmayı beceremiyorlar. Kazanılmış değerlere, toplumun değerlerine batının uşağı olacaklar diye saldırarak bir yerlere geleceklerini düşünen küçük beyinli insanların itibarı ederi kadardır. Vesselam.
  • afhye 19.04.2023 11:34
    Bunun gibilerin hayalleri bu hizmetleri idrak edebilir mi
Daha fazla yorum görüntüle