HDP'nin de desteklediği 6'lı masa ortaklarından Saadet Partisi'nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, hükümet tarafından yıllardır yapılan yatırımların yüzde 90'ının israf olduğunu savundu.

Seçime çok az bir süre kala HDP destekli 6'lı masadan tepki çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak masa ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı'nın ortakları projelerini anlatmak yerine yapılanları eleştirmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık ve vekil sözü alan Saadet Partisi, CHP'nin "Bu hükümet dünyanın en iyi işini bile yapsa eleştiririz" mottosuna hızlı adapte oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Konya teşkilatının bir otelde düzenlediği toplantıda, 20 yıldır yapılan yatırımları hedef aldı.

YAPILAN HİZMETLERİN YÜZDE 90'INA 'İSRAF' DEDİ

"Biz, yalan söylemeyiz, iftira etmeyiz" diyen Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi:

Bugün Türkiye'de yapılan yatırımların emin olun belki yüzde 90'ı israf kapsamına girer. Halbuki milletin kendi ihtiyaçları var. Fabrikaya ihtiyacı var. İnşallah biz iktidara geldiğimizde mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı olarak Kılıçdaroğlu makamına oturduğunda bu politikaların hepsi değişecek.

Biz her ilde en az bir yerine göre birkaç tane tesisin kurulmasını arzu ederiz. Böylece o ilde doğup, büyüyen insanlar kendi bulundukları yerde iş imkanı aldıklarını elde etmiş olurlar. Durduk yere göçe teşebbüs etmezler.

Yorumlar 240 Yorum Var
  • İstanbul-18 27.04.2023 09:38
    80 yıl kimliğini gizleyip sahte yüzler ile karşımıza çıkanlarında maskelerini düşüren adamın adıdır Recep Tayyip Erdoğan.
  • ZERDALİ 27.04.2023 09:15
    Erbakan Hocanın kemiği kalmadı sızlamadan. Hakikaten israf var ama o maalesef sizsiniz............Hak biliyor Halk da bilsin inşallah......RTE&DB Başka seçenek yok.
  • Sade 26.04.2023 19:03
    dayı get 'sen bu isleri bırak..ağzına yakışmıyor
  • Soner 26.04.2023 13:28
    Bunlarin turkiyeyi batirir bir daha da Turkiye kendine gelemez. Allah korusun
  • Emekli 26.04.2023 11:43
    Sen de çok büyük bir israfsin be temel bu güzelim ülkede
Daha fazla yorum görüntüle