Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelmeye devam devam ediyor.

Özdemir, son olarak gazeteci Kenan Taş ile yaptığı bir canlı yayında anket durumlarına ilişkin HDP'nin de desteklediği 6'lı masayı eleştirdi.

Cüneyt Özdemir, "Bir sürü insan mesela "o gün geldiğinde" diye böyle zil takmış oynuyor... Bakıyorsun şu anda bütün araştırmlarda AK Parti birinci parti çıkıyor. Erdoğan istinasız bütün araştırmlarda Kılıçdaroğlu'nun önünde çıkıyor. Böyle bir gerçek de var. Bazen gerçeği görmemek insanların da işine geliyor gibi bir manzara var özellikle Millet İttifakı'nda.

Her iki taraf için de zor bir seçim bu. Yani Millet İttifakı'nın oyu toplamda Erdoğan'ı yakalıyor ama toplamda yakalıyor. AK Parti hala Türkiye'nin birinci partisi. Gördüğün bir tane anket var mı şu anda AK Parti'nin CHP'nin gerisine düştüğü." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Vatan Evladı 27.04.2023 16:27
    Çok Güzel Bir Gelişme! Muhalefetin Dersine Çalışma sı İçin önlerinde Koskoca tamıtamına bir Beş yıl varrrr! Ne diyor lar dı! Bu İktidar Dünyanın en güzel işlerini de yapsalar, güzel yaptılar doğru yaptılar diye okeylemiyeceğiz! Dediler mi demediler mi? Aziz Milletimiz de sizleri Sandıkta gerekli cevabı verecektir aklınızı başınıza alın diye!
  • Vatan Evladı 27.04.2023 16:18
    Çünkü ABD ve AB Ülkeleri tarafından güdümünde tasarlanmış bir kitleye sahip insanlar bir araya gelmişler Millet İttifakı diye! Aziz MİLLETİMİZİN Değerleri ile tamamen ters olan DEVLETİMİZE karşı bir birlikteliğinize; Aziz Milletimiz asla müsade etmiyecegi aşikârlaşnca! Kazanamayacaklarını itiraf ediyorlar!
  • Vatan Evladı 27.04.2023 16:10
    Sol görüşlü seçmen tabanına sahip bir mahallede ikamet eden bir Vatandaşım 89 yılında göç taşıdığım mahallede İlk yıllarda Sol partiler.kazanırken yaklaşık 10000 bin seçmenin 8/9 bin sandıkta AKP ye Oy veriyor! Niye acaba diye sormazlar mı? Zorla bir seçmen oy kullanabilir mi?
  • Ramo 26.04.2023 00:19
    Atakçı dan ve batakçıdan lider olmaz.
  • Aydın 25.04.2023 23:25
    Sana söz diyor hangi sözünü tuttu ki şeref namus hiç kimse işinden olmayacak söz verdimi bunlara inancak insanımız bunların yalan sözüne inanmazzzzz reisleri kıyası bile olamaz %56 ilk tur inşallah biter
Daha fazla yorum görüntüle