Kentte polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Kırkayak Parkı'nda önlemler aldı. Sivil toplum örgütleri ile siyasi parti üyeleri de kutlama alanına yürüyüş yaparak geldi.

BAYRAK KAVGASINA TUTUŞTULAR
Üst aramasının ardından alana giren işçiler, sloganlar atarak halay çekti. Katılımcılara seslenen sendika temsilcileri, işçilerin dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirtti. Kutlamaların sonunda Memleket Partili ve CHP'li 2 grup arasında partilerine ait bayrakların birbirlerinin önüne geçtiği iddiasıyla tartışma çıktı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Tartışma, kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Gerginlik, görevli polislerin araya girmesiyle sonlandırılırken o anlar anbean fotoğraflandı.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Profesör 01.05.2023 21:26
    Chp çok kirli bir parti, demokrasi ve özgürlük onlara 5 gömlek fazla. Şimdi bir de terörle iç içeler, iyice haydutlaştılar
  • A.A.A 01.05.2023 21:11
    Bu Sol görüşün Aklı nasıl çalışıyor biliyormusunuz? Şu şekilde çalışıyor.; Herkese ve her şeye karşı çıkan, Eğer karşı çıkacak bir şey bulamazsa, Kendi kendine karşı çıkan! Böyle bir Kafa yapısı.
  • capan oglu , 01.05.2023 21:07
    ! yuce rapbim , bu tip mahluklari kalbine gore yaratmis , yapacak bir sey yok, !!
  • Kamil Sarızeybek 01.05.2023 20:42
    PKK'lı mı bunlar ?
  • KÜRT OĞLU 01.05.2023 20:22
    Atatürk'ün partisi kimlere kalmış. Ey Atam! O dünyada da bir parti kurduysan hemen sat. Sat ki senin partin PKK/PYD'nin, DHKP-C'nin MLKP'nin ve nice terör örgütlerinin eline geçmesin. Terör örgütleri senin adını, namını kullanmasın.
Daha fazla yorum görüntüle