Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine katılanların arasında yer alan PKK yandaşları, miting alanında "Dişe diş, kana kan. Seninleyiz Öcalan." sloganları atıldı.

HDP BAYRAKLARI SALLANDI

Terör örgütünün sözde üst düzey isimlerinin sürekli desteğini açıkladığı Kılıçdaroğlu'nun mitinginde HDP bayraklarının sallanması dikkatlerden kaçmadı. 

ÖCALAN SLOGANLARI ATILDI

Van'da gerçekleştirilen mitingde Terör örgütü lideri Öcalan'ın lehine sloganlar atıldı! 

Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde atılan slogan: ''Dişe diş, kana kan. Seninleyiz Öcalan''

Yorumlar 183 Yorum Var
  • Bekir koç 06.05.2023 22:12
    Benim fedakar devlet yetkililerim cumhurbaşkanım İçişleri bakanımız lütfen elinizi ayağınızı öpeyim benim ülkemin her nimetin den faydalanıp ihanet edenleri görüyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti kimliğini bu vatan hainlerinden alın artık benim zoruma gidiyor bunları gördüğümde şehit babasının tabutu basında ağlayan çocuklar geliyor yeter artık yeter hakettikleri cezayı verin artık yalvarıyorum
  • Sencer 05.05.2023 20:20
    İslam sancagı adlı arkadaşın yorumuna katılıyor ve 15 temmuz da Reisin evlerinde zor tutuyorum dediği sessiz çoğunluğun yani bizim bu hadsizlere had bildirme vakti geldi çünki çok kaşınıyorlar gereğini yapmamız gerek Reis bi işaret ver.
  • alp 04.05.2023 22:27
    buyurun gelin kanı bozuk ermeni kırmaları zaman gelecek turk devletinde yasamıyacaksınız sizin hayinler bati illerinde görmek itemem turktopraklırn almak yıkınsizin gibi hayinleri
  • tayfun 04.05.2023 21:06
    reis senki depremde yıkılmış van ı yeniden yaptın insan gibi yaşanacak evleri onlara verdin . nankörler bir daha öyle bir felaket görürler se !!!
  • Turk 04.05.2023 15:26
    Madem kana kan Ben beyaz torusu cikarayim.listede baya kisi var suan zaten.
Daha fazla yorum görüntüle