İmamoğlu çifti Van'da CHP ve HDP bayraklarıyla dolu alanı selamlarken Dilek İmamoğlu, alandakileri zafer işareti yaparak selamladı.

KILIÇDAROĞLU VADETTİ HDPKK YANDAŞLARI TALEP ETTİ! VAN'DA SELO'YA ÖZGÜRLÜK SLOGANLARI

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda serbest bırakılacağını defalarca vadettiği Demirtaş lehine de sloganlar atıldı. Meydanı dolduran yüzlerce HDPKK yandaşı elinde onlarca kişinin kanı bulunan tutuklu HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuştuğu sırada hep bir ağızdan "Selo'ya özgürlük" sloganları atılırken, İmamoğlu'nun o anlarda sessiz kalması ise dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KANDİL'İ MEMNUN EDECEK VAATLER

Kandil'in desteğini kaybetmek istemeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da da HDP'yi ve PKK'yı memnun edecek vaatlerine devam etti. Kılıçdaroğlu, özerkliğin önünü açacak söylemlerde bulunurken "Seçimle gelenlerin görevinden alındığını biliyorum, kayyum denilen garabeti tamamen bitireceğiz. Tamamını çözeceğiz." dedi.

Yorumlar 394 Yorum Var
  • İbrahim donmez 06.05.2023 10:21
    Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir garabet görülmez. Muhalefeti Dış gücler devamlı alkışlıyor, İktidarı Dış güçler indirmek istiyor. Bundan büyük rezalet, tezat görülmez.!
  • Suna 04.05.2023 21:34
    Çok komik görüntüler veriyorlar:)))
  • Cihan 04.05.2023 09:02
    Neden hiç şaşırmadım...?
  • Selahaddin 03.05.2023 19:38
    Selahaddin Eyyubi'nin bir torunu olarak söylüyorum; dinsizlere, imansızlara asla ama asla oy değil zırnık bile yok.
  • Salim 03.05.2023 19:06
    Birde bunlar atatürkçü demi
Daha fazla yorum görüntüle