Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kandil'deki teröristlere yönelik cümlelerini kırparak manipüle etmesine yönelik açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kandil'deki teröristlere yönelik söylediği cümlelerini kırparak yaptığı paylaşıma yalanlama geldi. 

Erdoğan'ın "Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?" sözleri Kılıçdaroğlu'na destek veren seçmenleri kestediyormuş gibi paylaşıldı. 

SÖZLER KANDİL'E 

Videonun kırpılmamış hali izlendiğinde; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği "Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?" sözlerinin Kandil'e yönelik olduğu anlaşılıyor. 

Erdoğan, konuşmasında terör örgütü PKK'nın terörsitbaşları tarafından devamlı yayınlanan Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarına değinerek Kandil'deki ezanı, bayrağı, dini olmayan teröristlerin Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarını hatırlatmıştı. 

Erdoğan ayrıca konuşmasında Kandil'in Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini de açıklıyor. 

"KANDİL’I KORUMA ÇABASIYLA DÜŞTÜĞÜNÜZ DURUM DA UTANÇ VERİCİ"

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sert ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımızın Kandil için ifade ettiği sözleri manipüle ederek gençlere seslenmiş.

Gençler, PKK terörünün yönetim merkezini kendileriyle özdeşleştiren birinin peşine takılmaz.

Evet Kemal Bey, “Olmadığını” fark etmeniz önemli bir gelişmedir ve Kandil’i koruma çabasıyla düştüğünüz durum da utanç verici bir haldir.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • kırkyaşüstübilir 04.05.2023 23:38
    bu arada iki gün sonra k.k. bay ateşlene heyecanlana telaş ile bir konuşmasında -hadi buyurun- deyip iii bir iş başarmışmış gibi apar topar kürsüden inecek.... ahada görün.
  • kırkyaşüstübilir 04.05.2023 23:36
    tamam bir de ben soruyum. yunanla en kritik dönemimizde kurultayın hiç bir chp ve türk bayrağı olmaksızın salonu mavi ve beyaz şeritlerle döşeyen kimdi . bunların müezzinleri biden bbc kandil sözcüleri değilmi. bunların dini ingilterede ve fransa da para sözü verenlerin talimatları değilmi... hadi buyurun....
  • isleri gücleri bu 04.05.2023 19:00
    bu kadar çirkinleşmek bunların işi.
  • Yurt 04.05.2023 17:36
    Kandile destek verenlerde aynı katogoriye destek veriyor demektir.
  • İsmail 04.05.2023 16:52
    Kaset le chpkk nın başına geçenden ne baklenir.
Daha fazla yorum görüntüle