Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

"HÜSEYİN AMCA SENİ BU MERDİVENLERDE YÜRÜTENLERDEN PAZAR GÜNÜ HESAP SORMAMIZ LAZIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ mitingleri dönüşünde uçakta görüştüğü Hüseyin Bayraktar’a “Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamız lazım” dedi.

"BİZ BUNLARI BENİM HÜSEYİN AMCALARIMI BÖYLE YAYA YÜRÜTSÜNLER DİYE YAPMADIK"

“Biz bunları benim Hüseyin amcalarımı böyle yaya yürütsünler diye yapmadık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ne kadar onlar seni o yürüyen merdivenlerden çıkarmadılar da sen yine de o merdivenlerden çıkmayı başardın” diye konuştu.

"MEMLEKETİMİZ SAYENDE ŞAHLANDI"

Hüseyin Bayraktar ise “Allah seni başımızdan eksik etmesin. Dualarımız sizinle. Memleketimize iyi hizmetler ediyorsunuz. Çok koşturuyorsun. Memleketimiz senin sayende şahlandı.” dedi.

Hüseyin Bayraktar’ın kendisini evine davet etmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu seçimi bir atlatalım hayırlısıyla inşallah, ondan sonra buluşuruz” diye karşılık verdi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Mesut Altın 09.05.2023 12:19
    İmam gücü en büyük güçtür, elhamdulillah... Yine maduriyet algısı yapmak için sanatçı dedikleri kuklalarını sürmüşler sahaya...
  • as selam 09.05.2023 11:28
    cihat nidaları yükseltmemiz gerekirken seçim tartışmaları yapıyoruz yahudilerle. ne günlere kaldık
  • ibrahimm sarı 09.05.2023 11:21
    Maşallah barekallah hedef KIZILELMA ya
  • Cengiz demirci 09.05.2023 10:39
    Yanlız değilsin REİS ABDÜLHAMİD in duası yeter bize HALİFEMiZ i de unutmadık seni ve UMMETİ ALLAH korusun
  • Mehmet 09.05.2023 10:32
    Allah'ın gazabı zalimlerin üzerine olsun
Daha fazla yorum görüntüle