TİP Milletvekili adayı Ozan Bingöl'ün TİP'ten aday olduğu gün eşinin MEB'deki görevine son verildiği iddiası yalan çıktı.
Milli Eğitim Bakanlığı, ihtiyacı doğrultusunda zaman zaman öğretmen kadrolarında bulunun kişileri bakanlık merkez birimlerinde görevlendiriyor.

Bu görevlendirmeler bir yıllık dönemler halinde yapılıyor.

TİP ADAYININ İDDİASI YALAN ÇIKTI

Ankara'da bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ozan Bingöl'ün eşi G. Bingöl, 2019 tarihinden bu yana bir yıllık dönemler halinde bakanlığın bir biriminde pandemi döneminde EBA TV çekim faaliyetlerinde görev yapmak üzere görevlendirildi.

EBA TV çekim faaliyetleri tamamlandığı için G. Bingöl'ün de içinde bulunduğu 35 öğretmen, kadrolarının bulunduğu okullarda görev yapmaları için tebliğleri yapıldı.

Öte yandan, Ozan Bingöl'ün TİP milletvekilliği adaylığı 9 Nisan tarihinde ilan edilirken, görevlendirmesi tamamlanan eşi G. Bingöl'ün ve diğer öğretmenlerin kadrosunun bulunduğu okullarda görev yapmalarına ilişkin süreç 5 Nisan tarihinde başladı.

Her şeyden önce muhalif kişiliği bilindiği halde Ozan Bingöl'ün eşinin bakanlık merkez teşkilatında görevlendirilmesi, Ozan Bingöl'ü yalanladığı ifade ediliyor.

Yorumlar 67 Yorum Var
  • Esat 10.05.2023 00:23
    Yalancı komünist ateist
  • Akıncı 09.05.2023 22:58
    Siz 6 yaşında bşr çocuğun evlendirilmeyeceğini bilemeyecek kadar aptalsınız. Allah bunları yapanların bilerek yayanların yanına koymaz. Tek işiniz yalan sizin de yalan olduğunuz gibi. Geri kafalı örümcek beyinli yobazsınız. Bu tarikatlar islamın bel kemiğidir. Ve bunu kapatmaya sen değil ağababalarının gücü yetmez. Kendi düşüncem
  • Bülent 09.05.2023 22:48
    ALLAH'tan korkmayanın kuldan utandığı görülmemiştir.
  • Bilocan 09.05.2023 22:38
    Bunların yalanları milleti BAYDI yaa....Bunların attığı yalan ve iftiraları çürüteceğizz diye dünya zaman kaybediyoruz..KOCA BİR YALAN deyip geçin yaa...peşinden gitmeyin...
  • seyami 09.05.2023 22:17
    Ya bunlarda hiç mi Allah korkusu yok pes
Daha fazla yorum görüntüle