Muhalefete yakın KONDA Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Fox TV’de seçimin ilk sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüksek oy oranına ulaştığını itiraf etti.

Anketlerinde Kılıçdaroğlu’nu önde gösteren KONDA Müdürü Ağırdır, yorumunda Erdoğan’ın 21 yıllık iktidarına rağmen oyunun yüksek olduğunu söyledi. Ağırdır beklentisinin “ikinci tura kalma olup olmayacağı” yönünde olduğunu kaydetti.

Ağırdır şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hala bu seviyede oy oranı, 21 yılın yorgunluğundan sonra bir kere yüksek. Burada dolayısıyla merak ettiğimiz şey ikinci tura kalıp kalmayacağı. Yoksa kimin kazanıp kazanmayacağından daha çok, önce birinci tura kalıp kalmayacağı… O nedenle biraz önce de söyledim. Geçerli oylar üzerinden bakılınca muhtemelen 27 milyonu aşan bir aday olursa birinci turda bitiyor diyeceğiz…”

Yorumlar 21 Yorum Var
  • A.A.A 15.05.2023 00:34
    Yurtdisindan gönderilen yaklasik 2 Milyon Oy icin 10 bin kisi Tahsis edilmis, her bir görevli 200 Zarf acip Oy`lari YSK bildirecek.. Saat 17 den Saat 24 e kadar Halen Sayilmamis.(!) Buradan icisleri Bakani Süleyman Soyluya, bir Gurbetci olarak Cagrida bulunuyorum.: POLISINI ve JANDARMANI TOPLA, BIZIM OYLARIMIZI (70% ERDOGAN) Düzgünce Saydir.. Bizim Oy`larimiz Secimin Kaderini Belirleyecek.!!
  • Hans 14.05.2023 23:59
    He he anlat yedik, bu millet iki hafta sokaklarda olacak merak etmeyin, o iş bir kere olur...!
  • Cezayir 14.05.2023 23:34
    İkinci turda ne yapacaksınız Sinan oğlanda yok hadi
  • Önce Vatan 14.05.2023 23:22
    Pkk- nın hdp sini millet ittifakından çıkar elde var 0 .CHP yi düşürdüğü duruma bakınca tam bir rezillik,kepazelik.kendi hak ediyorda CHP ye yazık.Chp seçmeni Önce Vatan diyerek Reiste birleşerek, bu zat ve onun yakasındaki terör ,piyon,kukla ,bugünün lavrens lerinin tamamından kurtulmalıdırlar.Türkiye' yi kurtarmalıdırlar !
  • fahri 14.05.2023 22:54
    Ege ve Akdeniz niye böyleyiz. buralarda chp zerre bişey yapmıyor, dışardan göç gelidiği için kıyı şerinde toplanıyor chpliler olan bize oluyor.
Daha fazla yorum görüntüle