CHP'nin yayın organı Halk TV'de yaptığı skandal yorumlarla gündemden düşmeyen Ayşenur Arslan bu kez de milliyetçileri hedef aldı.

''YOKSULLARA 'ALIN SİZE BAYRAK' DİYORLAR''

Arslan, ''Milliyetçilik gerçekten de küresel ölçekte bir yükseliş gösteriyor. Nedeni de yoksulluk. Yoksullara onu veremediler olmadı bunu veremediler olmadı eşitlik sağlayamadılar olmadı. Alın size bayrak diyorlar, milliyetçiliği çıkarıyorlar.'' ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yorumlar 122 Yorum Var
  • 9.köyün delisi 17.05.2023 10:22
    "Sen karışma bu işlere ihtiyar kadın" ....
  • Ayısigi 17.05.2023 10:15
    Mutissin ayşe abla zekana hayran olmamak imkansiz sende olmasan biz ne ederduk ya iyiki varsin sağol
  • istiklal ve istikbal 17.05.2023 09:56
    daha ne istiyorsun k-TAG türkiyedeki fakir olupta zengin olanların hepsi neredeyse CHP li nesela sizin meşhur çaycınız mesela sabancının torunu mesela TÜSİAD v-LED leri bırak fakir kalalım insanlığımızı satmayalım sizin gibi bize ALLAH yeter kabirde o kadar malın hesabını siz vereceksiniz nasılsa bu iftitar ve yalanlarında tabi..
  • Kadir 17.05.2023 09:53
    Bu kadının gerçekten beyni falan yok. Milliyetçiliği yoksulluk falan çıkarmıyor bu hep var olan bir şeydi zaten. Özellikle artıran bir şey varsa oda sığınmacı krizi. Dünyanın her yerinde bu aynı.
  • mhcivelek 17.05.2023 09:46
    Belli yaşta tv önünde rezil olmamak için çıkmamak lazım senin yoksulluk dediğin vatan bayrak sevgisi sizinkisi gibi terörist sevicilik değil yaşlılıktn bembeyaz olmuş suratına istediğin makyajı yapsanda terör seviciliğin inkar edilemez bir gerçek
Daha fazla yorum görüntüle