GENAR Anket Şirketinin yönetim kurulu başkanı İhsan Aktaş, Süleymancıların İslam düşmanlığı yaptığını söyledi.

Aktaş katıldığı bir televizyon konuşan Aktaş, Süleymancılar Cemaatinin Altılı Masanın kendisine vermiş olduğu Abdülhamit’i tahtından indirenler gibi, Tayyip Erdoğan’ı hal fetvasını imzalayan bir cemaat olarak milletin hayır ve hasenatıyla geçindiklerini söyledi.

Aktaş şunları kaydetti;

Bunların planı da şu; Saadet Partisi’ne, Deva Partisi’ne, Gelecek Partisi’ne ve özellikle de Süleymancılara bu milletin hayrıyla hasenatıyla geçinen, kanını emen bu cemaate de, dindarlar olarak Sultan Abdülhamit’in hal fetvasını imzalayacak İslamcılar görevini verdiler bu böyle devam ediyor.

Bu ülkede Müslümanların hilafına kim varsa onu destekliyorlar.  Sokaklarda diyorlarmış ki Tayyip Erdoğan Yahudi.. İşi buraya kadar vardırmışlar. Ben de burada açıkça muhalefetini ediyorum bu adamlar açıkça milletin zekâtıyla geçinen milletin kanını emen adamlar. Bugüne kadar da sadece milletin hayır hasenatıyla geçinip İslam düşmanlığı yapıyorlar. İslam’a hizmet eden kim varsa, Erbakan Hocanın karşısına çıkmışlardır. İslam’a hizmet ede kim varsa karşısına çıkmışlardır. CHP tarikatı diyebiliriz. 

Yorumlar 492 Yorum Var
  • Mustafa 22.05.2023 22:28
    13 Mayıs akşamı telefonumdaki kayıtlı Süleymancıların sözde hocalarının " unutmadık" başlıklı whatsapp durumlarında paylaştıkları fotoları ve mesajları görmüş birisi olarak İhsan Aktaş'a sonuna kadar katılıyorum. 27 Mayıstan sonra inşallah gereken yapılır.
  • Müslüman=Türk 22.05.2023 12:21
    Malesef Süleymancı cemaatinin ruh hallari hiç iyi değil . Bir süleymancı arkadaşıma : İçinize Fetö kaçmış gibi davaranıyorsunuz demiştim. Malesef durum bu. Yazık müslümanların düştüğü durum hiç iyi değil. : ((
  • Mehmet 22.05.2023 10:19
    10 yıl kaldım cemaat yurtlarında. Elhamdülillah hiç onların oy verin dediği yere vermedim. İlk oyum bir Müslüman olarak Fazilet ozaman Erdoğan yoktu. sonra hep Erdoğan oldu. Erdoğana kendi sohbetlerinde Münafık diyorlar. Asıl onların başındaki kişi münafık. Erdoğanı samimiyetine şahidiz. KK ya ve CHP ye verdikleri destekle Onlarında Müslümanlarının aleyhine Şahid olduk böylece.
  • Neşet Korkut Cam 21.05.2023 20:01
    Şu Süleymancıları yıllardır tanırım bir masonun (Süleyman Demirel) peşinden bile gittiler yıllarca. Gerçektende her türlü İslam'ın karşısındalar...
  • Ahmed 21.05.2023 17:39
    O güzelim çocuklarınızı bunlara teslim etmeyin.
Daha fazla yorum görüntüle