Dünyada birçok ülke tarafından örnek gösterilen İHA ve SİHA'lar, Türkiye'de bir kesim tarafından eleştiriliyor. İHA ve SİHA'lardan kimler rahatsız?

JİTEM'E BENZETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, çıktığı bir canlı yayında İHA ve SİHA'ları hedef aldı. 

SİHA'ları JİTEM'e benzeten Tanrıkulu, "Eskiden JİTEM vardı, insanları takip ederdi, vururdu ensesinden falann ama bir insandı o sonuçta yani. Şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor." diye konuştu.

"SİHA'LARA DOKUNACAĞIZ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise çıktığı programda SİHA'lara dokunacağını söyledi. TSK'ya büyük katkı sağlayan SİHA'ları hedef alan Babacan, "Bu proje öyle bir hale getirildi ki, bu çok kutsal, dokunulmaz. Dokunanı mahvederiz falan. Kusura bakmayın, biz dokunacağız tabi ki. Devletin teşviklerinin tek bir firmaya akıtılıp tek bir firma üzerinden gitmek bizim ekonomi anlayışımıza da savunma sanayi anlayışımıza da aykırıdır." ifadesinde bulundu. 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Mustafa Gürbüz 22.05.2023 20:15
    İha, sihadan sonra muha savarlarımızda 28 mayısta
  • vatansever 22.05.2023 18:58
    ağzına yüreğine sağlık sayın cumhur başkanım
  • Kbc 22.05.2023 18:27
    Yunan bile nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar diye bahsederken türk vatandaşı olduğundan şüphelendiğim kişilerin söylemlerine bak.Ülke yöneteceklermiş bari daha iyisini yapacağız diye söyleyin biraz inandırıcı olsun .
  • kılıç 22.05.2023 17:53
    merak etmeyin o sihalar birgün size dokunacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hemde ne dokunacak
  • Alper 22.05.2023 17:51
    Reis helal beh lafı sokmuş,anlayana
Daha fazla yorum görüntüle