CHP yanlısı Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek katıldığı bir yayında CHP'nin sosyal medyada paralı trollerinin olduğunu itiraf etti.

CHP özellikle seçim süreci boyunca sahte hesaplar ve şişirilen etkileşim üzerinden sosyal medya mühendisliğine soyunup, seçmenin iradesini dizayn etme yarışına girişmiş, birçok isme yönelik de karalama kampanyasına girişmişti.

40 MILYON SOSYAL MEDYA KULLANICISINA AYNI ANDA ULAŞABİLEN DEVASA BİR TROL AĞI DEŞİFRE OLMUŞTU

Seim döneminde HDP’nin de desteklediği 7'li koalisonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında, 40 milyon sosyal medya kullanıcısına aynı anda ulaşabilen devasa bir trol ağı olduğu tespit edilmişti. Bilinçli ve örgütlü bir şekilde sosyal medya üzerinden yalan haber, dezenformasyon, gri propaganda ve CHP adına yapay gündem çalışmaları yapan kimlik ve künyelerini gizleyen hesapların da kimler tarafından yönetildiği ortaya çıkmıştı.

CHP'Lİ GAZETECİ ZEYREK DE İTİRAF ETTİ

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek katıldığı bir yayında CHP'nin sosyal medyada paralı trollerinin olduğunu itiraf etti. Zeyrek, "Koskoca CHP, Atatürk'ün partisi falan... Onlar da sosyal medyada paralı trol ordusu besliyor. O troller gazetecilere saldırıyor. Hem de belden aşağı saldırıyorlar. Ne kadar utanç verici bir şey. Kılıçdaroğlu'nun buna müdahale etmesi lazım. Koskoca CHP'nin parasının böyle gazetecilere saldıracak trollere verilmesi oralara harcanması çok ayıp bir şey, utanılacak bir şey." dedi.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • isa okur 18.06.2023 05:08
    Sen chp' yi ne sandın?Sen rol yapmaya utanmıyormusun?
  • Hakkı_Söyler 18.06.2023 04:25
    Deniz seyrek, chp nin trollerinden senin farkın ne ? söyle bakalım. Yahudilerin kanalında, sabah akşam her türlü yalan iftira karalama yapanların başında sen vardın. Türk milletinin ilk önce satılık gazetecilerden kurtulması lazım.
  • Misafir 18.06.2023 02:28
    Siyasi parti deyil cadı kazanı mübarek
  • Vatandaş 18.06.2023 02:03
    Yani asıl kimin trolluk yaptığını gerçek ağızlardan duymuş olduk,çünkü her yorumumuzda bize trol diye hakaret eden bir topluluk vardı, karamanın koyunu sonra çıkar oyunu
  • SonAdam 18.06.2023 01:10
    Günaydın, şimdiye kadar neredeydin, sevsinler senin şimdiki sözde "dürüstlüğünü" ve sözde "öz eleştirel duruşunu". Yemezler, sizi gidi sizi terör sevici troller, seçimden önce sen de aynı tayfadaydın, şimdi ne oldu da ağız değiştiridin. "Ne oldi Paşinyan, Cebrail'e yol çekirdin" misali sen de şimdi tornistan yapıyorsun, yine hangi hinlikler peşindesiniz ?
Daha fazla yorum görüntüle