HABER7

2023 seçimlerinden hüsranla ayrılan ve bölmeye çalıştıkları MHP’nin dahi gerisinde kalan İyi Parti’nin yerel seçimlere ilişkin tavrı CHP’de derin sancılara neden oluyor.

AKŞENER KALKACAK

Daha önce “kumar masası” diyerek tekmelediği 6’lı masayı tamamen terk edeceği konuşulan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, kurultayda bu kararını kamuoyuna deklare edeceği belirtiliyor. Millet İttifakı ile kurulan ilişki dolayısıyla oy kaybı yaşadıklarını düşünen Akşener’in, hiçbir büyükşehirde yönetimde olmamalarını da “6’lı masa prangasına” bağladığı kaydediliyor.

FONDAŞLARDA PANİK: BÜYÜKŞEHİRLER GİDİYOR!

İyi Parti’nin 24 Haziran Cumartesi günü gerçekleştireceği 3. Olağan Kurultay öncesinde büyük bir gerilimle süreci takip eden CHP ve medyası, korku senaryolarını sıralamaya başladı. Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, İyi Parti kurultayında Meral Akşener’in Millet İttifakı’ndan ayrıldığını deklare edeceğini belirtti. Saymaz, İyi Parti’nin bağımsız bir parti olarak CHP ve 6’lı masadan farklı hareket edeceğini dile getirdi.

Sözcü Tv’de Gündem Masası programında konuşan İsmail Saymaz, yerel seçimlerde Millet İttifakı’ndaki ayrılığın devam etmesi halinde Cumhur İttifakı karşısında İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Antalya’nın riskli olduğunu söyledi.

DONDU KALDI

Saymaz’ın sözlerinin ardından Sözcü sunucusu Can Coşkun, “Bunun üzerine ne söyleyeyim bilemedim.” ifadesini kullandı.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Namyelüs 22.06.2023 12:09
    İpler CHP nin elinden kayıp kimlerin eline geçeceği endişeyi sarmış adamları.CHP ile yatan koltuk pazarlığı ile kalkarmış.
  • Vatansever 22.06.2023 11:59
    Türk halkı hiçbir zaman sola oy vermez sen bunu bilmiyormuydun meral hanım sağı temsil ettiğin halde hem sol hem hain hem pkklı oldun bunu kim unutur
  • BÜLENT 22.06.2023 11:19
    aslına dönüş belediyecilik cumhurun işi
  • Şeref 22.06.2023 10:15
    ATEŞDE PAÇAYI SARDI. IYI PARTİ BİTTİ ZATEN chp ile birlikte hareket etmekle
  • Duzceli 22.06.2023 07:37
    Tek söz Türkiye denen çok bilmiş bilmem ne zekalı. Senin cemaat ve tarikatlardan rahatsızlığın nedir. Siz alistiniz heykel yapıp köpekler gibi sokakta çiftleşmeye onlar bozulacak diye korkuyorsun degilmi ...
Daha fazla yorum görüntüle