14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hezimetle karşı karşıya kalan muhalefette çözülmeler sürüyor. CHP ve tabanında 'değişim' rüzgarları eserken İYİ Parti'de de sular durulmuyor. İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden olmasına rağmen partisinden istifa eden Taylan Yıldız, 'İYİ Parti aday listeleri satıldı' iddialarına yanıt verdi.

'ÖMRÜ HAYATIMDA GÖRMEDİM'

Söz konusu durumla ilgili vahim ifadeler kullanan Yıldız, itiraf gibi sözler sarf etti. İYİ Parti listelerine üst sıralardan giren isimleri hayatında görmediğini söyleyen Yıldız, "Listelerimizde en üst sıralarda yer bulan birçok insanı ben ömrü hayatımda görmedim parti kurucusuyum. Görmedim, ismini de bilmem. Partideki birçok insanın da tanımadığına eminim, yemin edebilirim." dedi.

'NASIL GİRDİLER BİLMİYORUM'

Taylan Yıldız söz konusu isimlerin listelere nasıl girdiğiyle ilgili olarak "Siz söyleyin ben bilmiyorum nasıl girdi. Hangi tabandan oy alarak girdi oraya ben bilmiyorum. Sonuçta olay 'Taylan Yıldız milletvekili gösterilmedi' olayı değil. Olay sistemsel bir sorun. Bugün CHP listelerinden de birçok vicdanı yaralayan isimler oralarda var. Ben bunu genç arkadaşlarımdan duyuyorum. Siz bunu bir insanın iki dudağı arasında bırakırsanız, o insana yalvarma suretiyle aday olmaya çalışırsanız her şey olur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Mehmet DOĞAN 06.07.2023 18:19
    Ne demişti Sayın Akşener ? ''Biz bir proje partisiyiz.'' Yorumu size ait...
  • Türk 06.07.2023 10:29
    Uzaktan geliyo listeler.. Taaa 10 bin km öteden..
  • şahin 06.07.2023 10:12
    milyon dolarlar ortalıkta dolaştı sağır sultan bile duydu eğer siz duymadıysanız ya kulak muayenesi yada vicdan muayenesi yaptırın
  • Fatih 06.07.2023 09:48
    Pensilvanya'nın emriyle girdiler tabii ki
  • Ercan 06.07.2023 09:03
    Ne demek nasıl girdiler bastılar parayı girdiler açık açık söyle bunu
Daha fazla yorum görüntüle