28 Mayıs hezimeti sonrası 7'li Masa Adayı Kemal Kılıçaroğlu'na, "Merzifonlusu ünlü bir canlıyı bağlasa idiniz o da zaten ikinci turda en az yüzde 48 alırdı" diyerek çok sert sözler söyleyen Gazeteci Fatih Altaylı, koltuktan kalkmamaya kararlı olan Kılıçdaroğlu'na yine ağır sözlerle yüklendi.

Altaylı, "Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin" dedi.

"SEN KİMSİN Kİ GİTTİĞİNDE BU PARTİ BİTSİN"

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu için, "Kemal Kılıçdaroğlu, sen kimsin ki gittiğinde bu parti bitsin. Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin. Hiçbir yeteneğinin olmadığını her geçen gün kanıtlıyorsun. Levent Gültekin'in söylediklerinden bağımsız. Başarısız, yeteneksiz. Toplumda ve seçmende heyecan yaratmayan birisin. Niye orada oturuyorsun?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 136 Yorum Var
  • Burhan Uysal 18.07.2023 00:13
    Pkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu istifa etmez ise Vatansever CHP tabanı yerel seçimde Kılıçdaroğlu'na liderliğinde hiç bir il , ilçe başkanına oy vermeyerek, sandıkta hezimete uğratıp yapıştığı koltuktan kazımayı planlıyor, kesinlikle isabetli bir karar.
  • Veysel Er 18.07.2023 00:11
    Vatansever CHP tabanı, pkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu nun hemen, derhal istifasını istiyor; istifa etmez ise yeni parti ve ya Memleket partisinde CHP yi inşa edecekler.Ne Amerika mandacılığını savunan pkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu ne de İngiliz Balonu Tatilsever Ekrem. Çare Aslı Baykal…
  • Gül 14.07.2023 14:42
    Birisi leblebi kafalı der birisi sen kimsin der iyice şamar oğlanı yaptınız chpnin yenilgiye doymayan sizlerinde desteklediği Kemal kılıçtaroglu olur kendileri
  • dadaş ibo 14.07.2023 14:17
    hesap uzmanı kemal hesabını iyi yapıyor ve Recep Tayyip Erdoğana çalışıyor....
  • Ali Rıza 14.07.2023 14:07
    Peki sen kimsin
Daha fazla yorum görüntüle