İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından, FETÖ'nün darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Recep Gündüz'ün babası Yaşar Gündüz'ün hikayesini anlatan video paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz'un, gücünü tarihten alan, Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper edip inançlı yüreğinde ihaneti ve işgal girişimini yok eden Türk milletinin şanlı bir zaferi olduğunu ifade etti.

'15 TEMMUZ, BU AZİZ VATANI YENDİDEN VATAN KILAN NECİP MİLLETİMİZİN ZAFERİDİR'

Fahrettin Altun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz, gücünü tarihten alan, Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper edip inançlı yüreğinde ihaneti ve işgal girişimini yok eden ve bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizin şanlı zaferidir. İşgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, teröristler tarafından milli iradesine, birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan alçak saldırıları püskürten aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifalar diliyoruz."

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Sezgine 18.07.2023 14:34
    Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu cennet vatanı bize emanet etti. İnşaallah hakkıyla yönetmek, yaşamak bize nasip olur. Babaların duasını oğulların şehadetini izledim. Makus talih nasıl değişir ibretle öğrendim.
  • Mehmet 16.07.2023 12:17
    Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.
  • Ali 16.07.2023 09:42
    15 temmuz şehitlerimize ve bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin... Recep'leri yetiştiren babalardan Allah razı olsun... Rabbim o kara günleri bir daha getirmesin
  • Aksu 15.07.2023 22:02
    Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Hainlerin hesap etmediği bir şey var keçi çobanın attığı taş hedefi 12 den vurur.
  • Halil 15.07.2023 19:32
    Allah rahmet eylesin hepsinden de razı olsun
Daha fazla yorum görüntüle