CHP, Halk TV ile yapılan sözleşmeyi tek taraflı feshettiklerini ilan etmişti.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Eren Erem, Habertürk'te katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir itirafta bulundu. CHP’li Eren Erdem paralı karşılığı haber ve yayın yaptırdıklarını kabul etti.

Erdem, 'Başka kanallarla yaptığımız anlaşmalar da var. Bu kanalların ismini vermem doğru olmaz.' dedi.

Erdem açıklamasında, "Halk TV ile anlaşma yapıldı. Bu İsveç'te normal değil ama Türkiye'de normaldir. Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam. Türkiye'de zorlanarak muhalif görüş beyan ederek birçok mecra vardır ve bunlar iktisadi bunalımlar yaşıyorlar. Bizi en çok eleştirenler de muhalif medyadır." diye konuştu.

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Ttttt 28.07.2023 00:18
    Ingilterede olsan simdiye duburunden siringayla kan aliyorlardi eren efendiiiiiiii
  • Soner 26.07.2023 16:14
    Bunlar hesap vermeli , bunlara hersey serbest olmamali , biz bunlarin ihanetlerini tehditlerini her 3-4 senede bir cekmememliyiz , yeter artik.
  • Mustafa Akın 26.07.2023 15:20
    İngilterede normal değil çünkü orada öyle bir sözleşme yapmaya ihtiyaç yok. Çünkü orada sansür reklam yasağı ve bir partinin tv kanalına sahip olması yasağı gibi baskılar yok. Burada devlet her konuda gizli kapaklı işler yapmaya zorluyor insanı. O yüzden herkes kendi kanunlarını uyguluyor, kendi dümenini çeviriyor.
  • İsmail 26.07.2023 12:35
    Açık bir eczane varmı acaba, yok ya buda kesin özgür Özel'in eczaneleri nden ilaç alıyordur kesin, yoksa böyle abuk subuk cevap verilmez ki
  • Mustafa Ali 26.07.2023 12:29
    Bunlar yunandan daha tehlikeli bu ülke için
Daha fazla yorum görüntüle