CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı televizyon programında ittifak ortaklarına veryansın etti.

'Siyaseten hesap sormamız gerekenlerle ortak olduk' diye konuşan Yarkadaş, "Ahmet Davutoğlu çıktı 'ben teyzeme oy verdirtemiyorum' dedi. Babacan çıktı 'bizim teşkilatın yarısı CHP'ye oy vermek istemiyor' dedi. Akşener çıktı 1 yıl boyunca sistemli biçimde Kemal Bey'in aleyhine kampanya yaptı." ifadelerini ullandı. CHP seçmeninin ittifak ortakları tarafından aşağılandığını da ifade eden Yarkadaş, "CHP sanki ayıplı bir malmış gibi 'biz mecburiyetten ortak olduk. Aslında istemiyorduk' diyerek o insanların gönüllerinin kırılmasına da vesile oldu. Bu siyasi nankörlüktür." diye konuştu.

KAVGA CANLI YAYINA YANSIDI

Gelecek Partisi ile CHP arasında yaşanan kavga canlı yayına yansıdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP'li Barış Yarkadaş ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Güzel canlı yayında birbirine girdi.

SİYASİ NANKÖRLÜK

Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında, "CHP sanki ayıplı bir malmış gibi 'Biz aslında istemiyorduk mecburiyetten ortak olduk' diyerek o insanların gönüllerinin kırılmasına vesile oluyorlar, bu ayıptır. Ahlaki bulmuyorum. Bu siyasi nankörlüktür. Ahmet Davutoğlu eğer CHP listelerinden milletvekili olmak istemiyorduysa çıkardı kendi partisinin logosuyla girerdi, cumhurbaşkanlığı seçiminde de gelir Kemal Bey'i desteklerdi, aynısı Ali Babacan için de Meral Akşener için de geçerli." ifadeleriyle Davutoğlu'nu ve masa ortaklarını eleştirdi.

Yarkadaş, "Davutoğlu çıktı, 'ben teyzeme oy verdirtemiyorum' dedi. Babacan çıktı, 'bizim teşkilatın yarısı CHP'ye oy vermek istemiyor' dedi. Akşener tam 1 yıl boyunca Kemal Bey'in aleyhine kampanya yaptı. Bu siyasi nankörlüktür." açıklamasıyla masa ortaklarını yerden yere vurdu.

"BARIŞ BEY PASİF AGRESİFTİR"

Devam eden yayında Ahmet Davutoğlu'nun egolu olduğunu söyleyen Barış Yarkadaş'a Gelecek Partisi Genel Başkanı Mustafa Güzel'den tepki geldi.

Güzel, "Barış Bey'in yaşadığı sendroma biz pasif agresif tutum diyoruz" dedi.

"ASIL PASİF AGRESİF AHMET DAVUTOĞLU'DUR"

Bu sözlerin ardından adeta çılgına dönen Yarkadaş bir kez daha Davutoğlu'na yüklendi: "Pasif agresif nedir biliyor musunuz? Pasif agrasif sizin Genel Başkanınızın ortaya koyduğu tavırdır. İş bittikten sonra fırsat bulup konuşmaya pasif agresif denir Davutoğlu bunun en önemli temsilcisidir. Genel Başkanına bakacaksın neden gelmiş oturmuş orada o zaman..."

Gelecek Partili Güzel ise, "Siz kendi partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız. Dişinizin geçmeyeceği şeye öfkenizi ifade edemezsiniz." şeklinde yanıt verdi.

BEDAVADAN 10 VEKİL ALDINIZ

Yarkadaş ise, "Öfkeliyim tabii bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız. Teşekkür edeceğinize bir de hakaret ediyorsunuz." dedi.

ADAY OLMASAYDI O ZAMAN

Güzel ise "Olmasaydı o zaman Kılıçdaroğlu aday zorla mı verdiniz?" dedi.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 04.08.2023 21:55
    KK CB olcam diye nerdeyse sokak köpeklerine bile koltuk vaat etti. Gelene geçene padişah tahta çıktığında cülus dağıtır gibi vekillik bakanlık dağıttı da dağıttı. Çünkü kendi partisindekilerin oyları çantada keklikti. Onlara birşeyler vaat etmeye gerek yoktu. Aralarımız ne güzel demiş; kızını dövmeyen dizini döver.
  • Misafir 04.08.2023 20:25
    Chp ayıplı bir maldır
  • Zafer 04.08.2023 19:02
    6 lı masanın uyanığı chp eldeki bulgurdan oldu. Yeni uyandı. Ortaklar enkarlı işi yaptı.
  • tepki 04.08.2023 18:42
    haydi dedeniz yasli bunak deli cocuk akli var ne yaptigi bilmiyor diyelim bunun ua øzel akil hocasi yok mu idi yaninda faik yada aglayan akil hocai canan denen kari nerde idi bunun danismani yok mu idi yada parti akilli adamlar nerde idi cikip da dur ne yapiyorun niye demediler onlar saf cocuk akli olan bir yasli yakalamis kazik atmis burda u normal durum yok
  • Yorum 04.08.2023 18:38
    6 li masa olmasaydı kılıçdaroğlu % 48 oyu rüyasında görürdü.
Daha fazla yorum görüntüle