CHP'deki değişim hareketine karşıtlığıyla bilinen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi. Özel'i hedef alan Sarıgül, "Birisi adayım diyorsa bulunduğu görevlerden istifa etmeli, çıkmalı delikanlıca mertçe çalışmasını yapmalı." dedi.

"GENEL BAŞKAN ARAYIŞIMIZ YOKTUR"

Sarıgül, Özel'in açıklamalarının yanlış olduğunu vurgulayıp, "Bu partimizin kültüründe ve geleneğinde yoktur. Bu kaos CHP'mizi yıpratır. Cumhuriyet Halk Partisi'nde şu anda bir genel başkan arayışı yoktur. Bizim bir genel başkanımız var." diye konuştu.

BİR GÖNDERME DE İMAMOĞLU'NA

CHP liderinin oldukça başarılı olduğunu ifade eden Sarıgül, "Kılıçdaroğlu, 1,5 puan daha fazla alsaydı bugün karşısında olanlar diyeceklerdi ki 'bravo tebrik ediyorum, hayatında bir araya gelmeyen grupları bir araya getirdiniz' diyeceklerdi. Onlar hangi çalışmayı yapmak istedi genel başkanımız engel oldu" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında tepkisini sürdüren Sarıgül, "Vicdan koltuk kavgası yapanları yarı yolda bırakacaktır. Hiç kimsenin CHP kimliğini yıpratmaya hakkı yoktur" dedi.

"OTURDUĞUNUZ YERDEN KONUŞMAYIN"

Diğer yandan akşam satlerinde katıldığı canlı yayında yine Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e yüklenen Sarıgül "Bu aslan parçaları (İmamoğlu-Özel) oturdukları yerden konuşmasınlar" ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU'NA GÖNDERME"

Sarıgül İmamoğlu'na da göndermede bulunurken "Ben aday oldum karşımda İstanbul'da ne HDP desteği vardı ne İYİ Parti desteği vardı ne Saadet Partisi desteği vardı ama bu kardeşiniz Kadir Topbaş'a karşı yüzde 41 oy aldı." dedi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Vatandaş38 05.08.2023 19:52
    Sarıgül CHP başkanlığına oynuyor
  • xxxxx 05.08.2023 19:37
    yandaş fendoşlar chp den size ne düşer
  • İsmail 05.08.2023 18:33
    Mübarek sanki erzincan belediye başkanı
  • ABDULLAH 05.08.2023 17:18
    Bana göre ibb adaylığına aday bu şey
  • Bolulu 05.08.2023 16:47
    Sarıgül çok akıllı bir adam. Bunlar birbirlerini yiyecek kendisi aradan sıyrılacak bu sefer CHP'yi ele geçirecek, demedi demeyin sonra.
Daha fazla yorum görüntüle