HABER7

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Para alan gazetecileri biliyorum” sözleriyle işaret ettiği Fatih Altaylı, muhalefete yönelik sert söylemlerini sürdürüyor.

Seçim öncesinde cansiperane destek verdiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim sonrası hakaretler yağdıran Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu ve parti kurmaylarını “fırıldak ve yalan dolanla koltukta oturmakla” itham etti.

Altaylı, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerdeki hezimetine rağmen istifa etmeyen Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimleri kaybetmesi durumunda da koltuğunu bırakmayacağını savundu. “Yerel seçimde hezimete uğrasınlar, fırıldak yalan dolan bir takım laflarla orada oturmaya devam ederler.” diyen Altaylı, mevcut yönetimin CHP’yi destekleyenleri de rezil ettiğini söyledi.

Şahsi Youtube hesabından yayınladığı videosunda Fatih Altaylı, şunları söyledi:

“Yerel seçimde hezimete uğrasınlar istifa ederlerse ne olmayayım. Ne Kemal Bey eder ne başkası. Hiçbiri etmez. ‘Seçimden ders aldık’, ‘Seçmen bize mesaj verdik’, ‘Oyumuzu bilmem neye göre artırdık’  fırıldak yalan dolan bir takım laflarla orada oturmaya devam ederler. Gemiden bahsederler, liman derler. Derler ki ‘bu limanı ıskaladık, 2028’de bir liman daha var oraya gideceğiz falan… Yahu siz kaptan olsanız yemin ediyorum Avustralya kıtasını ıskalarsınız, bırak limanı ıskalamayı.”

Altaylı, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

“Bunları Fransa’dan yola çıkar, Amerika’ya gidemezler. Dümdüz gitmeleri lazım, Amerika’ya gidemezler. Bunlar öyle bir şey. Bunu artık daha net görebiliyoruz. Laflarını, konuşmalarını, altın fiyatıyla ilgili söylemlerini falan duydukça insana fenalık geliyor. Ve bunlar kendilerini geçmişte destekleyen herkesi rezil ediyorlar. Ve insanlar dönüyor diyor ki, ‘Bunlar seçilseydi ne yapacaktık.’”

SEÇİMDEN ÖNCE NELER DİYORDU?

Ismarlama anketlerin Kılıçdaroğlu’nu önde gösterdiği, “kesin kazanıyoruz” havasının estirildiği seçim sürecinde Fatih Altaylı’nın tavrı bambaşkaydı.

Günümüzde Kemal Kılıçdaroğlu’na demediğini bırakmayan Fatih Altaylı, 14 Mayıs seçim sabahında yaptığı yorumda, “Büyük bir ihtimalle Kılıçdaroğlu seçimi önde bitirecek. Net olmayan %50’yi aşıp aşamayacağı.” demişti.

Kılıçdaroğlu'nun Babala Tv'ye konuk olduğu programla ilgili Altaylı’nın sarf ettiği övgü dolu sözleri ise şöyleydi:

“Kılıçdaroğlu’nun Mevzular açık Mikrofon’daki performansı 13 yıllık siyasi hayatında Adalet Yürüyüşü’nden sonraki en yüksek performansıdır.”

Yorumlar 87 Yorum Var
  • Eyüp 15.08.2023 18:48
    Bu adam günde iki kere doğru söylüyor
  • Ülkeci 11.08.2023 14:36
    Oğlum sen ne içtin bea
  • Zafer 10.08.2023 10:27
    “Öküz öldü ortaklık bitti” para almadan bunlar iş yapmaz. Siz bile veriyordunuz. Dürüst olalım.
  • KargaKardeş 10.08.2023 10:20
    CHP adama tatlı tatlı yedirir sonrada acı acı geğirttirir.
  • Rıza Sarıkuş 10.08.2023 09:49
    Türkiye de en büyük sorun kendini milletin ve devletin üstünde görme sorunu en iyisini ben yaparım ben bilirim ben yönetirim mesele sistem sorunu yani kim olursa olsun ne kadar başarılı olursa olsun yada başarısız olursa olsun onların eline bırakmadan aşağıdan yukarıya iki dönem kuralı milletvekili, belediye başkanı, oda başkanı, parti başkanı vs vs naçizane kanaatim budur.
Daha fazla yorum görüntüle