CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler dizdiği için "yalaka" diyerek yüklendiği Barış Yarkadaş için "Kupon belediyelerden birisine aday yapıldı. O da Kadıköy" ifadesini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Kılıçdaroğlu yandaşı Barış Yarkadaş arasında yaşanan tartışamayı daha da alevlendirecek bir gelişme yaşandı. Bir televizyon programında konuk olan Tanju Özcan, Barış Yarkadaş'ın yerel seçimlerde aday gösterileceğini öne sürdü.

"KADIKÖY'E ADAY YAPILDI"

Kılıçdaroğlu'ndan siyasi bir söz aldığını dile getiren Özcan, Barış Yarkadaş için "İstanbul'un kupon belediyelerinden birine aday yapıldı. O da Kadıköy." şeklinde konuştu.

"BARIŞ KARDEŞİMİZ ÇIKSIN SOKAĞA BÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI KENDİSİ DE GÖRECEK"

Yarkadaş'ın Kılıçdaroğlu'nun tabandan yüzde 79 destek aldığına yönelik iddiasına da yanıt veren Özcan, "Barış kardeşimiz çıksın sokağa böyle bir şeyin olmadığını kendisi de görecek." dedi.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Dağcı 10.08.2023 16:35
    Yakışır
  • Ertugrul Sariaslan 10.08.2023 16:08
    Bu CHP hep ayni. Tövbe hizmetleri konustugunu göremezsin. Hep Koltuk savasi, hep yalakalik savasi. Sahne bütün Parti ve kurumlarinda ayni. Konustuklarinin yüzde birini hizmete dökseler, belki bir ilerleme olabilir. Unutmayalim, hersey güzel olacakti...
  • TC vatandaşı 10.08.2023 12:49
    Hepiniz aynısınız
  • Numan 10.08.2023 12:41
    E baba yıllardır CHP'nin böyle olduğunu biliyodunuz da neden AKP'ye liyakatsizleri atıyor vs dediniz. Yiyin birbirinizi.
  • SEDAT 10.08.2023 11:55
    İş bankası acilen CHP den ayrılması gerekir yoksa kimse yağlı koltuğu bırakmaz bırakamaz herşeyin başı iş bankası
Daha fazla yorum görüntüle