Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer son zamanlarda Batı medyasında servis edilen ve Türkiye'de bir yabacı düşmanlığı varmış gibi gösterilen haberlere karşı "kara propaganda başlatılmış durumda" dedi.

Dr. Eray Güçlüer Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Sosyal medya üzerinden Türkiye aleyhine kara propaganda başlatılmış durumda. Ve bu Batı'da da değill sadece bir takım Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde geniş yer buluyor. Bu durumlara karşı yetkililerimizin önlem alması gerekiyor.  Çünkü okulların açıldığı bir dönem, turizm sezonu gibi nedenlerden dolayı için Türkiye için zararlı olacak sonuçlar üretebilir.  Bir takım yalan yanlış görüntüler Afrika, Batı ve Orta Doğu ülkelerinde servis ediliyor.  Yabancı istihbarahat servislerinin bir aldı çalışması olduğunu söyleyebilirim. Türkiye'ye gelecek turistlerin engellenmesi gibi sinsi amaçlarının olduğunu düşünüyoruz.  Hatta 'Yeni Naziler' ifadesi kullanılıyor.  Ege'de Yunanlıların göçmenlere neler yaptıklarını biliyoruz. Bunlar ama göz ardı ediliyor.  Bu planlı maksatlı bir operasyondur.  Diğer bir yandan içeride bir huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar. Türkiye'de yabancı düşmanlığı varmış gibi gösterip içeride Afrika ve Arap kökenli insanların endişeye kapılması amaçlanıyor. 

 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • BAHADIR 18.08.2023 09:37
    bu hikayeler artık kimse yemiyor
  • 40 yaşüstü 18.08.2023 09:34
    evet dünyada nazi tarzı aşırı faşistce Türkiye düşmanlığı var.
  • Guaidoglu 18.08.2023 06:34
    Evet bir alamanci düsmanligi var.
  • Guaidoglu 18.08.2023 06:34
    Evet bir alamanci düsmanligi var.
  • Haydar 18.08.2023 02:59
    Türkiye'de yabancı düşmanlığını körüklemek ve bu yönde sistematik yayın yapmak için Ümit Özdağ gibi bir piyon kullanılıyor.
Daha fazla yorum görüntüle