İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamalarda "Meral Hanım’a güveniyoruz, Kemal Bey’in adaylığının önüne geçin’ diyen CHP milletvekilleri vardı." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, programda meral edilenleri yanıtladı.

"KEMAL BEY’İN ADAYLIĞININ ÖNÜNE GEÇİN" DİYEN CHP MİLLETVEKİLLERİ VARDI

Biz bir partiyiz, bu parti görüşünü beyan eder. Dua edin Meral Hanım masadan kalktı. Meral Hanım o masadan kalkmasaydı çok daha ağır sonuçla karşı karşıya kalırdık. Eğer Akşener, Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nu bu işin içine koymasaydı, çok ciddi bir farkla kaybederdik, ‘Meral Hanım’a güveniyoruz, Kemal Bey’in adaylığının önüne geçin’ diyen CHP milletvekilleri vardı.

"DERHAL İSTİFA ETMELERİ LAZIM"

Türkkan'ın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yarkadaş "Derhal istifa etmeleri lazım" dedi.

YARKADAŞ: MERAL HANIM YÜZÜNDEN KEMAL BEY SEÇİMİ KAYBETTİ

Yarkadaş Türkkan'ın masadan kalkıp dönmesinin ittifak için daha iyi olduğunu söylemesi karşısında "Meral Hanım masadan kalktğı gün - emin olun - Kemal Bey seçimi kaybetti. Siz bunu hiçbir zaman kabul etmiyorsunuz." dedi.

 

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Vatandaş 23.08.2023 05:23
    Küfürbaz haydo dan salvolar.
  • Ofli 22.08.2023 20:57
    Bu da adam oldu memlekette
  • Tamam o kadar 22.08.2023 18:58
    Bu Barış Yarkadaş ‘ı Hapse atmak şart - ve zaten HDP ve PKK ‘ya verdiği destek gözden geçirilmesi hayat memat meselesi oldu
  • Kerem 22.08.2023 18:20
    Yarkadaştaki mantığa bakar mısın; defalarca seçim kaybetmiş ve seçmenini aldatan genel başkan değil de aklına ve mantığına göre Kemalin kazanamayacağını ifade özgürlüğü içinde ifade eden vekiller ayrılmalı partiden.
  • Finike 22.08.2023 17:58
    Midem bulandı
Daha fazla yorum görüntüle