HABER7

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde yaşanılan hezimetin muhalefet üzerinde oluşturduğu travma sürüyor. Başkan Erdoğan karşısında mağlup olan Millet İttifakı’nın bileşenlerinden CHP ile İyi Parti arasında başlayan kavga tırmanarak devam ediyor. Şehit kardeşine ağır küfürleriyle hafızalara kazınan, bir süre ortalıkta görünmedikten sonra “unutulma” zırhına bürünerek yeniden kamuoyu karşısına çıkan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, partisinin 6’lı masadaki konumuna ilişkin dikkat çeken sözler sarf etti.

İyi Parti’li Lütfü Türkkan, cumhuriyet ve Mustafa Kemal karşıtı söylemlerde bulunan kişilerin 6’lı masada boy göstermesinin İyi Parti’nin 6’lı masaya etkisini aşağı çektiğini söyledi. Lütfü Türkkan, “İttifakın milliyetçi ve Atatürkçü kalkanı olan İyi Parti’nin orada bir özelliği kalmadı” dedi.

Tv100’de katıldığı programda konuşan Türkkan, şunları söyledi:

“2023 yılında altılı masa seçim ittifakına evrilince durum değişti. Ondan sonra gelişmeler gitgide sıkıntılı bir hal aldı. Cumhuriyet’le Atatürk’le problemi olmayan bir parti İyi Parti. CHP de öyle. Ama söylemleriyle Cumhuriyet ve Atatürkçü söylemlere karşı post Kemalist bir söylemde bulunan, anayasanın ilk 4 maddesi ile ilgili tartışmalara açık olduğunu söyleyen birileri gelince, o ittifakın milliyetçi ve Atatürkçü kalkanı olan İyi Parti’nin orada bir özelliği kalmadı. Yani İyi Parti o konuda bu ittifaka ciddi bir destek veriyordu…”

Yorumlar 35 Yorum Var
  • bitik 23.08.2023 01:39
    komedi ya
  • Aslında 23.08.2023 01:10
    Yalancı yengeç diye bir deniz canlısı üzerine yosun ve kum yapıştırıp kamufle olur. Sizinki o hesap
  • B gz 23.08.2023 00:38
    Allah cc sizleri kahrı perişan etsin inşallah vatan hainisiniz
  • ahmet t. 22.08.2023 22:24
    Küfürbaz lütfü, ne yüzle konuşuyorsun.
  • Hknkrks 22.08.2023 21:59
    Böyle şahsiyetsizleri ekranlara çıkartmayın insan yerine koymayın lütfen
Daha fazla yorum görüntüle