Daha önce İçişleri Bakanlığı ve MİT konusunda Kılıçdaroğlu'ndan söz aldığını söyleyen Ümit Özdağ, gizli protokolün tüm maddelerini açıkladı.

28 Mayıs seçimlerinden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan ve gizli protokol imzalayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, protokolün detaylarını açıkladı.

Özdağ, daha önce İçişleri Bakanlığı ve MİT konusunda söz aldığını söylemişti. Bu açıklamaları CHP Sözcüsü Faik Öztrak yalanlamış, Kılıçdaroğlu ise doğrulamıştı. 

Gazeteci Bahar Feyzan'a konuşan Ümit Özdağ, gizli anlaşmanın maddelerini duyurdu. 

"İlk kez açıklıyorum" diyen Özdağ, şunları söyledi: 

"En önemlisi İçişleri Bakanlığı, bunun dışında konuştuğumuz bakanlıklar Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’ydı. İlk kez açıklıyorum. Bunlar konusunda yazılı bir metinde anlaşmadık. Hatta bakanlıkların bölünebileceğini konuştuk. Milli İstihbara Teşkilatı’nı da konuştuk. İçinden gelen birinin başkan seçilmesi gerektiği konuşuldu."

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Antep27 01.09.2023 21:04
    Yahu diyorki biz gelseydik ben bunları alıp fetöye yol verecektik diyor. CHP pkk yı kendisinde fetöyü tutmuş yada onlar bunları.
  • Bozkurt 01.09.2023 20:42
    Daha bu ihanet şebekesini HABER Mİ YAPIYORSUNUZ
  • Yarkan 01.09.2023 18:28
    Allah firsat vermedi Elhamdulillah
  • Cengiz 01.09.2023 16:33
    Abi bu mahaliflerin zeka seviyesi ortalama aynı ya... Hakikaten bu adamların bu zekayla bir partiye tlf a bakan sekreter olmaları bile imkansızken parti başkanı olmuş adamlar..
  • Mustafa 01.09.2023 15:53
    Bu ve bunun gibiler alışmış postal parlatmaya, boş boş konuşuyorlar. Sayın Hakan FİDAN nereden geldi?
Daha fazla yorum görüntüle