Gazeteci Nevşin Mengü, seçim hezimetinin ardından muhalefet partilerinde yaşanan ittifak tartışmalarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Muhalefete yüklenen Mengü, "Bu seçmen eşek mi size oy verecek?" dedi.

Muhalefeti tepki dolu sözlerle eleştiren gazeteci Mengü, "Seçim sonrası ortaya saçılanlardan anlıyoruz ki, bir kere bunlar Altılı masa toplantılarında hiçbir şey yapmamışlar arkadaşlar. Bir araya gelmişler kısır mısır yemişler, ayran içmişler, Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin siyasi tarihini anlatmış, Ali Babacan sunum yapmış, bu da kalkıp gitmiş. Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'de oturmuş orada." ifadelerini kullandı.

'BU ÜLKENİN SEÇMENİ EŞEK Mİ YA?'

Mengü, "Yani Meral Akşener'in 'Kılıçdaroğlu olmasın istedik'. Yani deseydin, yüzüne diyemedin bir sene boyunca. Habire basını çağırıyorsunuz. Birkaç hafta bir araya gelip 78 saat konuşuyorsunuz kardeşim orada. Hiç mi bu konu konuşulmuyor. Bütün bunlar ortaya saçıldıktan sonra Allah aşkına yani bu ülkenin seçmeni eşek mi ya?" dedi.

'YAPAMAMIŞSINIZ, BATIRDINIZ, BECEREMEDİNİZ'

Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Mengü, "Ülkede AK Parti'yi istemeyen seçmenler bir araya gelip Kemal Kılıçdaroğlu'nu memnun etmek zorunda değil. Böyle bir şey yok yani. Ne olacak? Sürekli kızılcık şerbeti içtim kan kustum mu denilecek. Yapamamışsınız işte. Sonrasında iyice batırdınız, beceremediniz. Bu halde siz ne yapacaksınız şimdi. Bu seçmen de eşek size gidip oy mu verecek?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 152 Yorum Var
  • Lebiderya 09.09.2023 22:39
    Hanım ablamız perde arkasında yapılan gizli anlaşmaları değil de dışarıya saçılmasını eleştiriyor, sen var ya sen çok fenasın Nevşin
  • Kaçkarlı 09.09.2023 21:39
    Neviş sen esas kaza ile bu şer ittifakını malum iç ve dış çetelerle iş başına getirebilseydiniz esas 9 şiddetindeki hayal kırıklığını o zaman yaşayacaktınız ! ama siz tıpış tıpış sizin aklınızla alay edenlere oy vermek zorundasınız !
  • Metin 09.09.2023 14:33
    Ya nevşin hanım etmeyin bunların birtek projesi yok erdogan düşmanlıgından başka.dedigimz zaman biz cahil yobaz olduk siz modern ilerici oldunuz okadar ileri gittinizki kola şişesine bile yüzde 45 oy çıktı kamuoyu araştırmalarında . Şimdi kimmiş canım cahiller ordusu. Allah bize rahmet ettide kazanamadınız çok şükür
  • Cen93 09.09.2023 14:25
    Bu kafa durup dururken, niye çalıştı acaba? Hiç hayra alamet değil....
  • Sözün ispati 09.09.2023 14:23
    Millet ittifaki için nevsim mengunun bu seçmen...sözünün doğru olduğunun bir çok ispatı var mesela kilictaroglu kendi seçmenine paşa paşa gelip bize oy vereceksiniz sözü mengunun...ifadesinin en büyük ispatı paşa paşa gelip oy vereceksiniz dediği seçmen paşa paşa oy veriyormu demekki mengunun millet ittifaki secmeni için sarfettiği in doğruluğunun bir açık ispati
Daha fazla yorum görüntüle