TV100 canlı yayınında Cansu Canan Özgen'in Özgür İfade programında Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu'nun çelişkili ifadelerini yüzüne vuran Siyasal İletişim uzmanı Ferhat Murat'ın sözleri canlı yayında gergin anların yaşanmasına sebep oldu.

YENEROĞLU'NUN YARGIYA MÜDAHALE İDDİALARI

Yeneroğlu hükümetin her zaman yargıya müdahale ettiğini söyleyerek "Büyükada davasında Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı "2. 15 Temmuz" dedi. Hedef gösterdi. Herkes hedef gösterildi. Gariban insanlardı, Yıllar sonra beraat ettiler. Başlarına gelmedik kalmadı. Aynı mesele Osman Kavala ver başka şeyler için de geçerli." dedi.

"O ZAMAN HÜKÜMETİN İSTEDİĞİ SONUÇ ÇIKARDI"

Ferhat Murat birbiriyle baştan sona çelişkilerle dolu iddialara şu cevabı verdi;

Müdahale etmiş olsa beraat almazlardı. Siz kendi açıklamanızla çelişiyorsunuz. Madem hukukun üzerinde bir tahakküm söz konusu. O zaman istenilen sonuç çıkardı.  

Siz çelişkisiz olsaydınız zaten CHP'ye iltica etmek zorundan kalmazdınız. Tabanda bir oyunuz ve karşılığınız olurdu ve CHP listelerinden seçime girmek zorunda kalmazdınız. Tezatlık ve tutarsızlık konusunda vatandaş zaten size gerekeni söyledi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Bülent DUMAN 09.09.2023 11:29
    allah razı olsun
  • Ruhkalp 09.09.2023 10:45
    Soyleyene degil soyletene bak Deriz biz .demekki adamlar fikren ve ilmen bitik bir yapiya sahip olduklarini ilan etmisler