CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumaları, CHP'li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'a saldırdı.

KILIÇDAROĞLU'NUN KORUMALARINDAN CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

CHP'nin yüzüncü yıl kutlmaları kapsamında Anıtkabir'de düzenlenen etkinliklerde skandal bir olay yaşandı. Etkinliğe ziyarete gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlamak isteyen CHP'li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kılıçdaroğlu'nun korumaları tarafından saldırıya uğradı.

Belediye başkanı Arslan’ı korumaların saldırısından ise CHP Grup Başkanı Özgür Özel kurtardı. Belediye başkanına sert müdahale anları ve yaşananlar kameralara anbean yansıdı.

'BEN DE BU PARTİNİN BELEDİYE BAŞKANIYIM'

Korumalar tarafından fiziki müdahaleye uğrayan belediye başkanı, "Ben de bu partinin belediye başkanıyım." diyerek isyan etti.

Yorumlar 133 Yorum Var
  • Namyelüs 10.09.2023 17:10
    Dikkat!Brütüs çıkabilir!!!
  • Selami 10.09.2023 14:16
    Size normal. Ancak bu tür şeyler siz yparsını.
  • Kıtlık Krizi* 10.09.2023 13:36
    Can güvenliğimiz tehlikede endişe duyuyorum!!!
  • Müjdeci* 10.09.2023 13:34
    Kendi seçmenine başkanına zulm eden 85 milyon halka neler yapar.kaybetme psikolojisi ile etrafındaki insanlara tehlike saçıyor endişeliyiz savcılık harekete geçmeli bu korumalar hakkında soruşturma başlatılmali
  • Türkiye Yüzyılı* 10.09.2023 13:30
    Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi hatırlatiyor bu manzara mafyamı bu bay kemal kendi chp başkanına neler yapmış.Çok ayıp seçilmiş bir başkanı rencide edilmiş artık kendisi seçim kaybet psikolojisinden belediye başkanı ve sevgili edremitlilere hakaret etmiş derhal özur dilesinler
Daha fazla yorum görüntüle