Gazeteci Levent Gültekin ile İYİ Parti arasında tartışma alevleniyor. Gültekin kendisine mahkeme yolu gösteren İYİ Parti'ye "Eğer zerre kadar haysiyetiniz varsa, o mahkemeyi bekliyorum." diyerek meydan okudu.

Gazeteci Levent Gültekin geçen hafta, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde ikili oynadığını, aslında Kılıçdaroğlu’nun adaylığını engellemek istemediğini, İmamoğlu ve Yavaş’ı devre dışı bırakanın da kendisi olduğunu öne sürmüştü. İYİ Partili çok sayıda üst düzey isim Gültekin'i yalancı ve iftiracı olmakla suçlamıştı.

GÜLTEKİN'DEN HODRİ MEYDAN: HAYSİYETİNİZ VASA MAHKEMEYE VERİN BENİ

Gültekin İYİ Parti'nin sözleri karşısında "Mahkemeye vereceğiz" dediklerini de aktararak "Eğer zerre kadar haysiyetiniz varsa, zerre kadar onurunuz varsa o mahkemeyi bekliyorum çünkü bu ülkeye nasıl kumpas kurduğunuzu mahkemeden hep beraber en azından açıklığa kavuşturabileceğiz." dedi.

Yorumlar 89 Yorum Var
  • tuncay 26 13.09.2023 08:41
    Yeter artık bıktık bu ülkede bir şeyler bildiğini söyleyip, bana şunu yapın da görelim diyenlerden. Ülkemin savcıları bu tür insanları çağırıp ne biliyorsun anlat demiyor. Madem biliyorsun niye susuyorsun.
  • Gakko izmir 13.09.2023 02:46
    Anıtkabir'de ziyaret edildi.... şimdi sıra siha sezginle orduya saldıranlara görüşme ye geldi...
  • ZAZA12 13.09.2023 01:35
    bunların yaptıkları milletin aklıyla alay etmek madem sen bunları biliyordun daha önce niye çıkıp söylemedin sanki yeni olmuş da çıkıp vır vır ediyorsun herşey istediğiniz gibi gitmedi öyle mı aklına geldi
  • Adil 13.09.2023 00:54
    Bırak tehdidi falan. Bildiğin birşey varsa savcılara ve halka anlat. Değilse sen de o kumpasın bir parçasısın demektir.
  • xxxxx 12.09.2023 23:48
    bu bayan kiminle ortak olmuş sa hepsine aynı numarayı çekmiş
Daha fazla yorum görüntüle