Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu da adayınız mı, bunu aynı netlikte ne zaman söyleyeceksiniz?” sorusuna, ise, “Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır” diye yanıt verdi.

"İTTİFAK DEMEK GÜÇ BİRLİĞİ DEMEKTİR"

Özbey’in “Türkiye bir seçimden çıktı ve yeni bir seçime hazırlanıyor. Bu süreçte ittifaklar ve CHP çok tartışıldı, tartışılıyor. Bu tartışma da daha çok sizin isminiz üzerinden yapılıyor. Bu tartışmalardan nasıl etkileniyorsunuz?” sorusuna ilişkin ise Kılıçdaroğlu "Ben demokrasiden yana olanların birlikte hareket etmesi gerektiğine inanan bir insanım. Bu dün de böyleydi bugün de böyle… Millet İttifakı da demokrasiden yana olanların bir araya gelmesi üzerine inşa edilmiş bir ittifaktır. İttifak demek güç birliği demektir. Neden demokrasiden yana olanlar ayrışsın? Neden gücünü bölsün? Kaldı ki önümüzdeki süreçte bir yerel seçim var." dedi.
 

Yorumlar 117 Yorum Var
  • abdullah 23 14.09.2023 11:35
    ekrem gerçekten çok başarılı bu nankör milletin hakkını veriyor bir dönem daha olsun isterim.kötüler olmasa iyilerin kıymeti bilinmez ,daha su bidonları ortaya çıkmadı çıkana kadar ekremle devam.
  • Ercan 13.09.2023 21:43
    Bunu başarl goren ya kördür yâda agmak
  • Misafir 13.09.2023 15:26
    Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum beyaza siyah diyorlar acıyorum bunlara
  • Birisi 13.09.2023 15:25
    Başarılı derken !
  • Kırkdokuzelli 13.09.2023 15:14
    Hizmet istemeyen yalanı dolanı tuvalet terliği seven bir kitle olustu!
Daha fazla yorum görüntüle