Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker, Muharrem İnce'ye, İYİ Parti'den aday gösterileceğine dair iddiaları sorduğunu ve İnce'nin belediye başkan adaylığı için düşüncesinin olmadığını söyledi.

 

Devlet Eski Bakanı Mehmet Sevigen, Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

Dr. Masum Türker'in açıklamaları şöyle:

"Ben Muharrem İnce'ye adaylık iddialarını sordum. Dedim ki 'Sayın Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in göstereceği sürpriz aday siz olabilirsiniz diye tahminde bulunmuş bir televizyon programında'. O da bana şu yanıtı verdi: 'Öyle bir konu yoktur. Saygılar.'"

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Muammer 26.09.2023 20:38
    Bu nasıl bir ortam oldu.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Yarım saat önce en çirkin şekilde hakaret ettiği adamı yarım saat sonra öpüyorlar.Yazıklar olsun siyaseti böyle bir duruma düşürenlere.Artık dürüst birinin şu adamların içinde mi siyaset yapacağım diye korktuğu ve meydanın kötülere kaldığı bir ortam oldu.CHP adayı.
  • Mehmet 26.09.2023 15:01
    Meral taktik değiştirdi. bakmayın öyle eski ortaklarına esip gürlediğine. bütün bu bağırmalar yeni planın bir parçası. cumhur ittifakına çomak sokmak için yeni ittifak arayışı gibi gösteriyorlar. çünkü millet ittifakının bileşenleri cumhur ittifakını kenetlemeye yaradı. onun için taktik değiştirdiler.
  • winzer 26.09.2023 07:42
    Meral Akşener CHP yi halletti, şimdi sira diger partilerde...
  • Erol Karadoğan 25.09.2023 17:30
    MEMLEKETİ YÖNETMEYE TALİB İDİNİZ NE OLDU Yerel yönetimlerle mi kurtulacaksınız.....?
  • ammar 25.09.2023 11:03
    Ak parti İzmir den aday göstersin bence ciddi oy alır
Daha fazla yorum görüntüle