CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, CHP'deki liyakatsizliği gözler önüne seren blok listeyi paylaştı. 

Ankara İl Başkanı seçilen Ümit Erkol'un listesinden örnek veren Portakal, delegelerin birbirleri ile akraba olduklarını ortaya koydu. CHP'nin sülale boyu akraba partisine dönüştüğünü kaydeden Fatih Portakal, "Delegeler arasında amcalar, teyzeler var. Bunlar 4-5 Kasım'da Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecek. Böyle anti demokratik liste mi olur ya?" sözleri ile CHP'nin delege yapısına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük Kurultay öncesi, il ve ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Kongrelerde Kılıçdaroğlu'nun desteklediği isimler öne çıkarken, Genel Merkez'in hazırladığı blok listeler de dikkat çekiyor. CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal da bu blok liseteler üzerinden CHP'deki liyakatsizliğin ulaştığı boyutu anlattı.

"BU NASIL BİR SİYASİ PARTİ?"

CHP'nin sülale boyu akraba partisine dönüştüğünü söyleyen Portakal, şunları kaydetti:

"Delegeler arasında amcalar, teyzeler var. Semra Dinçer Genel Başkan Yardımcısı, bunun oğlu Oğulcan Dinçer kurultay delegesi olmuş. Dilan Ateş, Çankaya kurultay delegesi Hüseyin Ateş'in kızı.

Babaları, amcaları, teyzeleri, ağabeyleri, siyasette delege üyesi oluyorlar. Bunlar 4-5 Kasım'da Kılıçdaroğlu'na oy verecek. Böyle anti demokratik liste mi olur ya? Bu nasıl bir siyasi parti?"

Yorumlar 122 Yorum Var
  • yahya 27.09.2023 12:51
    biz bunları önceden biliyordu. portakalda biliyordu yemi kesilince söylenmeye başladı.
  • hop otur 26.09.2023 19:54
    Benimde bir akrabam olsaydi be, gel keyfim gel. Dünya bunlara güzel. Birde baskalarini kötülerler, yalan, iftira atarlar. Bunlar varya karsi tarafa attiklarti iftiralari kendileri en kiralini yapiyorlar.
  • Mehmet 26.09.2023 13:13
    Öztraklar senelerdir devletin sırtnda chp aşiret partisine dönmüş agaya beleş.
  • ZAGOR 26.09.2023 12:47
    Öztırak ailesi gibi değil mi?
  • Günaydınız 26.09.2023 12:38
    Daha yeni mi görüyor, chpkk her zaman böyledi zaten.
Daha fazla yorum görüntüle